Last news in Fakti

30 Юни, 2020 15:33 993 1

Крушчич: Ако спечелим Купата на България, сезонът ще бъде добър

  • крушчич-
  • работа-
  • финал-
  • купа на българия-
  • локомотив пловдив-
  • цска-
  • трофей

"Не искам да говоря дали работата ми зависи от крайния изход на мача", заяви сръбският специалист

Крушчич: Ако спечелим Купата на България, сезонът ще бъде добър - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че всички в клуба са пределно мотивирани да спечелят Купата на България утре. Както е известно "червените" излизат в битка за трофея срещу Локомотив Пд, като двубоят е от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Сръбският специалист заяви, че ще може да разчита на всички свои футболисти, като от сметките му отпада единствено Томи Юрич, който преди дни даде положителен тест за коронавирус.

"Това е най-хубавият и най-важен мач за нас. Радвам се, че сме на финал и ще можем да се борим за трофей. Виждам голяма мотивация, както в отбора, така и при феновете. Надявам се да спечелим Купата на България. Засега нямаме проблеми и всички футболисти са здрави и тренират - единствено Юрич, не.

"Като треньор мога да налагам модела на игра на футболистите, но най-важното е как те ще се справят. Те имат най-важната роля. Мачът е един. Има много компоненти за победа - мотивация, подготовка, настроение. Локомотив играе много добре, особено в средата на терена. Пресират много добре. Стилът им разчита на силна игра за първа топка. Знаем техните силни страни. Внимателно сме ги проучили. Отборите се познават добре. 

Крушчич също така призна, че тимът му не е тренирал дузпи, тъй като самият той не иска да натоварва психически футболистите си преди изключително важната среща. 

"Ако спечелим сезонът ще бъде добър. Всички чакат този миг. Нашият отбор лека-полека израства. С всеки изминал мач прогресираме. Този финал е бонусът за свършената от нас работа. Дано да спечелим утре. Не искам да говоря дали работата ми зависи от крайния изход на мача. В ЦСКА винаги има напрежение. Аз и футболистите ми свикнахме - всеки мач е финал за нас. Няма да крия, че съм мотивиран да спечеля Купата. Същото важи и за футболистите и феновете. Задачата ни е да зарадваме привържениците. За мен е важно да спечелим, но в момента най-важни са футболистите и клуба. За мен това ще е първи голям трофей. Първо загубихме от Локомотив, след това направихме равенство - сега е време за победа".

"По-добре щеше да е играем по-късно. Изиграхме много трудни мачове и то в цикъл сряда-събота. Играем при температури над 30 градуса и не е лесно. Футболистите обаче имат достатъчно време да се възстановят. Важно е да не губим игрови ритъм. Надявам се да сме в добра физическа форма за мача. Не сме тренирали дузпи. Причината е, че първо има продължения след 90-те минути. Знам кой може да изпълнява дузпи. Не искам да напрягам футболистите с подготовка за дузпи". 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нещо много се занижиха

    0 0 Отговор
    летвите с тоя треньор. Май са му казали, че води литекс.