30 Юни, 2020 19:15 1 502 2

Манчестър Юнайтед не смята да дава повече от 50 милиона паунда за Санчо

  • санчо-
  • манчестър юнайтед-
  • борусия дортмунд-
  • цена-
  • трансфер

Това поставя трансфера пред провал

Манчестър Юнайтед не смята да дава повече от 50 милиона паунда за Санчо - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферът на Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд) в Манчестър Юнайтед изглежда все по-трудно осъществим. Причината за това е, че клубът от "Олд Трафорд" не смята да плати повече от 50 милиона паунда за английския талант през това лято. Поне така твърди "Скай спорт", позовавайки се на думите на "висши служители на клуба". Борусия пък иска над два пъти повече за една от най-големите си звезди.

Вчера изпълнителният директор на "жълто-черните" Ханс-Йоахим Ватцке изрази увереност, че Санчо ще остане, тъй като няма кой в момента да плати исканата за него сума. От клуба обаче вече обявиха, че мачовете без публика са причинили загуби в размер на 45 милиона евро. "Червените дяволи" се надяват, че финансовите проблеми все пак могат да принудят Борусия да свали цената на Санчо.
Според "Скай спортс" преговорите за Джуд Белингам могат да изиграят ключова роля за трансфера на Санчо, тъй като 17-годишният халф е цел и на двата клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лирата се сбъгяса

    3 0 Отговор
    Евро паунда? Това новите брекзит стерлинги ли са?

    Коментиран от #2

  • 2 Гост като гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лирата се сбъгяса":

    И аз това щях да питам.
    Що за валута измислиха