Last news in Fakti

1 Юли, 2020 13:35 13 752 6

Людмил Киров: Уволниха ме от някаква яхта, някакви хора

  • людмил киров-
  • дунав русе-
  • футбол

Представяте ли си - уволняват ме, без да знам кои са шефовете ми

Людмил Киров: Уволниха ме от някаква яхта, някакви хора - 1
Снимка: БГНЕС

Огромни драми и скандали се стовариха върху един от елитните ни футболни отбори. В Дунав Русе, където от месеци играчите играят без да са получавали заплати са останали без наставник, след като снощи Людмил Киров е бил уволнен. Причината – изказванията на наставника, че в отбора вече не се издържа, че футболистите отказват да тренират и че всичко в Дунав е една голяма лъжа.

Скандалното обаче е кой го гони, след като на документи Дунав все още няма нов собственик.

„Извикаха ме снощи и ми казаха да си тръгвам. Днес чакам моя мениджър, за да разтрогна договора си и да си тръгна“, разкри Киров.

„Да, шокиращото е, че не знам кой ме гони. Аз така наречените нови собственици не съм ги виждал. Има едно подставено лице – Красен Кръстев. Кой обаче стои зад него, нямам представа. Питам аз кои са тези хора, няма адекватен отговор. Всъщност, отговорено ми беше, че в момента били на някакви яхти и щели рано или късно да се появят. Значи хората от яхтите ме уволняват. Ама те какви са – българи ли са, швейцарци ли са, шейхове ли са, от кой край на света са – пълна мистерия! Представяте ли си - уволняват ме, без да знам кои са шефовете ми. Ама аз и не искам да ги знам кои са", сподели още той.

"Знаете ли, аз съм щастлив човек в момента! Много щастлив! Благодаря на Господ, че ме отърва от този ад. Защото в Дунав си беше истински ад в последните месеци. Не се издържаше. Футболистите проявиха геройство", искрен е специалистът.

"Реално наистина съм уволнен от хора, които още не са поели официално властта. И в случая всеки на мое място би потърсил адвокат и би поискал обяснение чисто юридически може ли ей така да се уволнява някого. Но няма да го направя, защото искам час по-скоро да си тръгна!“, каза още наставникът пред "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ники

    50 2 Отговор
    Е така е ... Докато футбола се ползва за далавери .. така ще е ...

    Коментиран от #5

  • 3 qwerty

    9 12 Отговор
    Радвам се, че познаавахме. Строен, позитивен. Способен. Пет терена като за голф. Само за тренировки. Осветления, подземно напояване. Направиха го без писта. Тревата коприна. И накрая Лудогорец отрязаха заедно с бфс.
  • 4 Златко Попов

    12 1 Отговор
    Долу ген. Кирчо КУРТЕВ- КИРО МАЙБАХА.
  • 5 Ivan S

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    Какво разбираш под "далавери" ? За неразбиращ като мен, отстрани изглежда супер тъпо да се наливат пари в нещо което всеки обяснява че е губещо. Пари за заплати, за инфрастуктура, за режийни.. и не ми го обяснявайте с любовта към отбора, спорта и т.н Просто ми е много неясен въпроса с въртенето на пари в българския спорт, и в частност футбола.

    Коментиран от #6

  • 6 Ники

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ivan S":

    Доста са удобни за пране на пари ... всеки клуб е свързан с някой много съмнителен и заможен бизнесмен , те финансират клуба под формата на заеми .. има печалби идващи от БФС и ТВ права .. 3 неща са пагубни за клуба или далавераджииския собственик ... 1 во Купуване на слупи футболисти 2 ро Плащане на данъци 3 то Влагане в инфраструктура ... Нищо от тези неща не се прави ... Голяма част от собствениците са