Last news in Fakti

5 Юли, 2020 17:25 1 691 2

Шави отказа да поеме Барселона

  • шави-
  • отказ-
  • барселона-
  • договор-
  • подновяване-
  • ал сад

Легендата на каталунците поднови договора си с катарския Ал-Сад

Шави отказа да поеме Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Барселона Чави Ернандес официално отхвърли възможността да поеме каталунците от следващия сезон 2020/2021, след като подписа нов договор с катарския Ал-Сад. 

От Ал-Сад се похвалиха, че са парафирали с Чави за следващата кампания и така всички фенове на Барса може да забравят за широко тиражирания вариант, че бившият халф ще поеме юздите от Кике Сетиен.

В официалния сайт на катарците отчитат задоволството си от “пълната ангажираност” на Чави за бъдещите футболни предизвикателства в местното първенство и азиатските международни турнири.

Иначе Чави има 767 мача за Барселона между 1998 и 2015 година, както и 133 двубоя с националната фланелка на Испания. Той спечели осем титли на Ла Лига и три купи на краля, както и общо четири в Шампионска лига. Общо трофеите му с “блаугранас” са 25, но засега няма да добавя нови към тях като треньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да извикат наш Ицо

    7 0 Отговор
    Той и без заплащане ще поеме отбора!
  • 2 Уникален халф,

    11 0 Отговор
    Футболист и човек. Като гледам, най - вероятно ще бъде и много добър треньор. На него и на Иниеста Барса държи силният си период, но както винаги халфовете /черноработниците/ остават в санката на нападателите и голаджиите.