5 Юли, 2020 18:08 2 487 2

Феновете: Защо БФС тероризира ПФК Черно море и привържениците му?

  • нфк черно море-
  • черно море-
  • бфс-
  • фенове

Трети пореден мач ще играем на 35-градусова жега, докато повечето нормални хора все още са на работното си място?

Феновете: Защо БФС тероризира ПФК Черно море и привържениците му? - 1


Привържениците от Националния фен клуб на Черно море публикуваха на страницата си във Фейсбук пост, в който осъждат решенията на БФС мачовете на "моряците" да се играят в неудобни часове. Феновете определиха това като терор към техния любим клуб.

Ето какво казват от НФК Черно море:

Някъде по това време преди 4 години стана ясно, че Черно море ще играе своите домакински мачове от предстоящия сезон извън Варна. Причината за това беше, че стадионът не отговаря на изискванията на БФС-неoспорим към този момент факт, който доведе до нелепата и унизителна ситуация-да се преместим за неопределено време в красивата, разположена близо до едно от най-живописните кътчета по Северното черноморие, но все пак несравнима по ресурс с „морската столица” Каварна.

Въпреки това подходихме с разбиране! Стадионът ни щеше да се сдобие с осветление и ново тревно покритие, лишавайки „родните грандове” от удобно оправдание за поредната си издънка на „Тича”. 2200! Горе-долу толкова километри пропътувахме в периода от август 2016г. до юли 2017г., за да посетим „домакинските” мачове на любимия отбор. Бяхме там независимо от деня и метеорологичните условия. 90-минути пълна подкрепа, много пиро и противодействие срещу чуждите агитки. Смятаме, че се справихме добре!

3 години по-късно „Тича” вече отговаря на изискванията, но ние продължаваме да играем в абсурдни условия! Едва ли сме провели и пет мача изцяло на изкуствено осветление! ЗАЩО??? Защо БФС тероризира ПФК „Черно море” и привържениците му, системно назначавайки мачове в делнични дни и в изключително неудобни часове? Ако форсмажорните обстоятелства породени от COVID-19 оправдават сгъстяването на графика, кое оправдава факта, че трети пореден мач ще играем на 35-градусова жега, докато повечето нормални хора все още са на работното си място? Това ли е цената, която трябва да платим, задето се надигнахме против абсурдните ви мерки за справяне с коронавируса?

Спокойно, отговори не очакваме! Въпросите ни са реторични, отдавна сме наясно, че интересът на обикновения фен не струва нищо пред поредната далавера с телевизионните права, пълнеща гушите на група некадърници, за които Илиан Илиев правилно каза, че едва ли някога са се събличали по физическо. Очакваме действия!

Настояваме за равнопоставеност на всички клубове в определянето на дните и началните часове за провеждане на футболните срещи!

СРЕЩУ МОДЕРНИЯ ФУТБОЛ!
НФК „ЧЕРНО МОРЕ”
УЛТРАС ЧЕРНО МОРЕ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃

    1 1 Отговор
    💥💥💥💥💥💥💥💥💥
  • 2 Еклер

    0 3 Отговор
    И с ламби и без ламби, размерите на терена не отговарят на изискванията за професионален футбол.