6 Юли, 2020 19:34 2 480 11

Ръководството на ЦСКА изненадващо освободи легенда на тима

  • манчев-
  • освобождаване-
  • уволнение-
  • цска-
  • легенда-
  • кардозо-
  • дюш

Владимир Манчев вече не работи при "червените"

Ръководството на ЦСКА изненадващо освободи легенда на тима - 1
Снимка: БГНЕС

Изненадващо решение е довело до изгонването от ЦСКА на легенда на клуба, твърди "Блиц". Ръководството на „червените“ е посочило вратата на Владимир Манчев, който е треньор в детско-юношеската школа.

Шефът на ДЮШ Паоло Кардозо започнал да се намесва в работата на Владо. Случаят се повторил няколко пъти. Без да има кой знае какво основание, португалецът взел да раздава съвети.

Манчев първоначално не реагирал, защото все пак ставало въпрос за шефа му. Но зачестилите намеси го принудили да поиска разговор с важен фактор в клуба. След това дошла шокиращата новина, че ЦСКА освобождава един от най-добрите футболисти на отбора в началото на XXI век.

Под ръководството на Манчев са тренирали не един и двама таланти от школата на „червените“. Един от тях е роденият през 2003 година Мартин Смоленски, на когото специалистите предричат бляскаво бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Докато ЦСКА и Левски се изяждат

    7 2 Отговор
    едни други, то турците от ФК Разград ще царуват.

    Коментиран от #6

  • 2 ВЛАДО МАНЧЕВ

    13 8 Отговор
    ГРЕШКА Е СТАНАЛА. НИКОЙ НЕ МЕ Е ОСВОБОЖДАВАЛ ОТ ЦСКА..ОСВОБОДЕН СЪМ ОТ ЛИТЕКС..СЕГА ЩЕ ХОДЯ В ЦСКА..
  • 3 ЕЕЕЕЕХ

    11 5 Отговор
    А ИМАХА ЕДНО ИСТИНСКО НЕЩО ОТ ЦСКА , НО ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТ В ИСТИНСКИЯ ОТБОР, А ТОЙ ЗАСЛУЖАВА, ЗАЩОТО Е СЪРЦАТ ! ЛИТЕКС СОФИЯ Е ПОМИЯРСКО ОТБОРЧЕ !
  • 4 Армеец

    17 3 Отговор
    Продадоха за жълти стотинки Каранга,който вкарваше голове със всяка част на тялото си. Изгониха Ицо Янев след'като спечели купата само с българчета а отбора играеше в аматьорска дивизия с посещаемост по- голяма от цялата първа лига.Изгониха Бодура,който не играеше а гореше..... отанаха слаботелесния Енрике, Ментетата Пинто и Родригеш и човека,който сам направи Лудогорец шампион,а на Локото подари купа...Великолепния и незаменим Али Соу!-Това не е ЦСКА ,а посредствен цирк със скъпи билети.....
  • 5 Б.Х.

    13 4 Отговор
    Гришата да не е вдигнал бялото знаме. Днес спряха продажбата на абонаментни карти, гонят всички свързани със ЦСКА, май ще хващат пътя за Ловеч
  • 6 Е ии

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Докато ЦСКА и Левски се изяждат":

    Ако са по-добри нека да царуват. Какво, като са турци. Аз имам приятели турци и са по-честни от нас и достойни хора.

    Коментиран от #7

  • 7 Армеец

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "Е ии":

    Добър е Кирил Домусчиев. Да е жив и здрав.На 100 годишния му юбилей, Лудогорец ще има 58 срамно спечелени титли и 5-6 излизания от групите на лига европа до осминаφинал
  • 8 Ганьо

    4 1 Отговор
    Не му върви на човека,първо жена му го напусна сега и от любимия му отбор му биха шута...мани,мани!!
  • 9 Кръчмар

    5 1 Отговор
    Тези не разбраха ли, че това което е било в Ловеч не върви в София. Четири години суша от некадърно управление. За този отбор трябват играчи и треньор които знаят какво значи ЦСКА. Трябват българи, напълниха отбора с някакви анонимници които освен заата друго не ги интересува
  • 10 Я стига бе

    2 1 Отговор
    ти още ли не си разбрал , че това е помиярско отборче от ловеч ?!
  • 11 Гост

    1 0 Отговор
    Ако има някой, който може да научи деца на футбол това е футболист с име, самочувствие, манталитет, минал не само през А група и националния отбор, а с опит и в най-силните първенства на Европа... От целия треньорски щаб на децата и юношите на ЦСКА това беше само Владо Манчев и "успешно" му показаха вратата! Всички останали треньори в школата са учили, недоучили във ВИФ за физкултурници, играли евентуални до U18 или някъде по долните дивизии, преждевременно спрели с футбола поради контузии или нещо друго... Може да имат голямо желание за работа, но само с желание и ВИФ не става! Безценен и незаменим е практическият опит!