7 Юли, 2020 08:17 1 723 3

ЦСКА подписва с още един нов футболист тази седмица

  • футбол-
  • цска-
  • селекция

"Червените" искат да привлекат шест попълнения през лятото, като до този момент са обявили трима - Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре

ЦСКА подписва с още един нов футболист тази седмица - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще подпише договор с поне още един нов футболист тази седмица. "Червените" искат да привлекат шест попълнения през лятото, като до този момент са обявили трима - Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре. Отново на "Армията" ще има по-голяма селекция, но все още не е ясно кои играчи ще напуснат отбора през лятото. 

Тримата нови присъстваха на мача с Лудогорец  в неделя, след като на 1 юли изгледаха и финала за Купата на България срещу Локомотив Пловдив.

Нидерландският бранител Матей и френският халф Юга подписаха с "армейците още на 15 юни и веднага започнаха тренировки с тима. Седмица след тях сложи подписа си и Санкаре, който също се присъедини към заниманията на отбора.

Новият треньор Стамен Белчев е запознат със селекционните планове и е дал своето мнение по въпроса.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловеч

    2 1 Отговор
    Само така!!!! Жужето ще печели от оперативна програма на ООН за бежанците. #БлекЛитексМатерс
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Юнус, Амос... и не знам си какви плажни герои! А няма ли кой да зададе въпроса на ръководството на отбора какво се случва с момчетата от U19, които са шампиони на България за тази година и не само те... Защо не им се дава шанс за първия отбор, а се взимат световнонеизвестни плажни "звезди"? Бих призовал Ганчев да пусне 1:1 на малки вратички въпросните, Юнус, Амос и т.н. срещу момчета на техните позиции от U19... Малките ще ги накарат сами да си говорят!
  • 3 Диамантената ръка

    2 0 Отговор
    Тия са следващите кандидати за фалит...