Last news in Fakti

7 Юли, 2020 09:00 2 245 1

Крушарски постави цел пред Локо Пд

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • лига европа

По време на тържествата по повод спечелването на Купата на България ексцентричният Крушарски отново беше в обичайното си шеговито настроение

Крушарски постави цел пред Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски постави цел преминаването на три кръга в квалификационната фаза на Лига Европа за "смърфовете" през идния сезон.

По време на тържествата по повод спечелването на Купата на България ексцентричният Крушарски отново беше в обичайното си шеговито настроение. Наред с това обаче той постави отговорна цел пред момчетата на Бруно Акрапович за идната кампания. 

"Настроението е пивко. Не съм чак легенда, но съм човек, който постигна нещо. Следващата цел е Лига Европа. Там трябва да се представим достойно и да преминем поне 3 кръга в турнира", сподели бизнесменът. 

През миналата кампания "смърфовете" отстраниха словашкия Спартак Търнава във втория по сила европейски клубен турнир, но след това бяха победени от френския Страсбург. 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорж

    3 1 Отговор
    Хубави цели. Дано успеят. Желая им късмет и много победи.