Last news in Fakti

7 Юли, 2020 20:54 1 447 1

Върба: Лудогорец е на изключително високо ниво във всяко отношение

  • върба-
  • лудогорец-
  • левски-
  • цели-
  • шампионска лига-
  • организация-
  • титла

"Дойдох в Разград, за да станем шампиони и да играем в Шампионска лига", заяви наставникът на "зелените"

Върба: Лудогорец е на изключително високо ниво във всяко отношение - 1
Снимка: БГНЕС

"Срещу Левски ще играем за феновете, които ще дойдат на стадиона да ни подкрепят и да празнуват с нас деветата титла", каза треньорът на Лудогорец Павел Върба в навечерието на двубоя със "сините", който е в сряда от 18:30 часа на "Хювефарма Арена". 

След срещата играчи, треньори и ръководители ще получат златните медали и шампионската купа. "Искаме в последния ни мач в Разград от настоящия сезон да покажем добра игра и да зарадваме феновете. Но все пак първенството не свършва с двубоя срещу Левски. Имаме гостуване и на Славия", допълни чешкият специалист.

Върба призна, че в нито един момент не е имал съмнения, че Лудогорец ще стане шампион.  "Вярвах, че ще спечелим титлата от първия ден. Винаги съм казвал, че клубът е на изключително високо ниво във всяко отношение. Усетих го още на първата среща. Дойдох в Разград, за да стана шампион и да играем с Лудогорец в Шампионската лига", категоричен е Павел Върба.

Чешкият треньор вярва, че Лудогорец може да завърши първенството без загуба и да подобри рекорда на ЦСКА от 36 срещи без поражение. "Както в мачовете досега, така и в оставащите срещи с Левски и Славия ще играем много сериозно и ще преследваме нашите цели. Първенството свършва в неделя, но новото започва скоро и трябва да бъдем подготвени максимално добре. Предстоят ни сериозни мачове и в Европа", добави Върба. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо гошо

    4 4 Отговор
    Абе Върба като ви тресне Ференцварош другия месец,ще получиш благодарствен мейл и заповед за уволнение по взаимно съгласие от Петричев. Само аз съм вечен в Лудогорец. Ще се върна скоро. Домусчиев ще ми купи десета титла