8 Юли, 2020 09:18 1 479 1

Реал Мадрид отново се прицели в Погба

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • реал мадрид

Контрактът на Погба е до 30 юни 2021 г., но съгласно опция може бъде активиран автоматично с още един сезон

Реал Мадрид отново се прицели в Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид поднови интереса си към полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, съобщава Daily Mail.

През юни се появиха информации, че Реал е кандидат за полузащитника на Рен Едуардо Камавинга, но не е готов да плати исканата сума за 17-годишния талант.

Във връзка с това испанският гранд отново е насочил вниманието си към халфа на "червените дяволи". Съобщава се, че покупката на французина в момента е приоритетен вариант за Реал през лятото.

Контрактът на Погба е до 30 юни 2021 г., но съгласно опция може бъде активиран автоматично с още един сезон.

През настоящата кампания Пол записа в актива си четири асистенции в 11 срещи. Той взе участието и в по един мач от Купата на Футболната асоциация и Купата на Лигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    този в мю игра за своето удоволствие и прибра 100млн евро..а отбора все стои отзад..сега рел иска този мързелив банан..гибон