8 Юли, 2020 16:54 1 219 0

Стамен Белчев иска да задържи Рубен Пинто в ЦСКА

  • белчев-
  • убеждаване-
  • цска-
  • оставане-
  • договор-
  • подпис-
  • пинто

Новият наставник на "червените" ще се опита да убеди португалеца да подпише нов договор с тима

Стамен Белчев иска да задържи Рубен Пинто в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще опита да задържи на "Армията" един от любимците си в тима - Рубен Пинто. Договорът на халфа с "червените" изтича в края на сезона и все още не е подновен, пише "Меридиан Мач".

Според запознати Белчев настоява пред шефовете португалецът да удължи контракта си, но това не зависи само от тях. Самият футболист не е сигурен дали да остане в ЦСКА или да се върне в родината си. Твърди се, че кризата около пандемията от коронавирус е стеснила солидно кръга около Пинто и е много вероятно в крайна сметка той да остане на "Армията". Затова ще помогнат и отличните взаимоотношения между португалеца и Белчев.

Именно по време на първия престой на Стамен в отбора беше и най-силният период на Рубен при "червените". Той беше твърди титуляр и вкара 5 гола в 45 мача.

Възможно е Белчев да се застъпи и за Божидар Чорбаджийски, който трайно изпадна от титулярния състав и преди завръщането на Стамен се говореше, че защитникът със сигурност няма да играе на "Армията" през следващия сезон. Бранителят, който носеше капитанската лента, беше сред основните футболисти на ЦСКА в първия период на Белчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА