Last news in Fakti

11 Юли, 2020 14:50 1 289 0

Фиорентина ще пусне Киеза в Юве, но има едно условие

  • федерико киеза-
  • фиорентина-
  • ювентус

''Виолетовите'' искат двама футболисти на Ювентус да заиграят за тях

Фиорентина ще пусне Киеза в Юве, но има едно условие - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Фиорентина е в контакт с Ювентус за младата си звезда Федерико Киеза, като това е много време. Изглежда, че най-накрая ръководството на Фиорентина е благоволило да се раздели със своята звезда. Условието на тима от Флоренция е в замяна Юве да им даде Гонзало Игуаин и аржентинския защитник Ромеро, който в момента играе под наем в Дженоа.

Цената на Киеза е 70 милиона евро, но със сигурност двамата футболисти, които трябва да акостират във Флоренция, ще смъкнат сумата до почти минимум.

"Бианконерите" ще подмладяват атаката и талантът на италианския футбол изглежда идеалната опция за нов човек в нападение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА