Last news in Fakti

13 Юли, 2020 13:30 1 351 0

Полски клуб с голям интерес към нападател на Лудогорец

  • швиерчок-
  • лудогорец-
  • лех познан-
  • интерес-
  • трансфер

Якуб Швиерчок може да се присъедини към Лех Познан

Полски клуб с голям интерес към нападател на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Борещият се за второто място в Полша Лех (Познан) иска нападателя на Лудогорец Якуб Швиерчок, пише „Тема Спорт“ по информация от полски медии. Твърди, че 27-годишният нападател отдавна е отпаднал от сметките на треньора Павел Върба, който все по-рядко разчита на него.

Основният препъникамък пред евентуалното привличане на тарана от страна на Лех е фактът, че Якуб има договор с разградчани за още 1,5 години. В Разград били категорични, че няма да го пуснат без пари и ще се опитат да вземат максимално висока цена за него.

Клубът от Познан иска да усили конкуренцията в атака за щурма на групите на Лига Европа, каквато цел си е поставило ръководството. Медиите в Полша допълват, че друг кандидат за Швиерчок все още не се е отказал и отново следи ситуацията около футболиста. Става въпрос за Легия (Варшава).

Тимът от столицата бе много близо до привличането на бившия полски национал през зимната пауза, по време на подготовката на Лудогорец в Турция. Тогава обаче нещата не се получиха и до трансфер не се стигна.

Наскоро старши треньорът на "орлите" Павел Върба обяви, че ще бъдат взети поне 3 попълнения, като всички ще са офанзивни играчи. Именно привличането на нов централен нападател е приоритет за клуба.

В последните кръгове на върха на атаката игра Мавис Чибота, тъй като Клаудиу Кешерю бе опериран и ще е готов за новия сезон. Фактът, че дори при отсъствието на румънеца Шверчок не е титуляр, подсказва, че дните му в Разград са преброени. Остава Лех да се разбере с ръководството на "орлите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА