Last news in Fakti

14 Юли, 2020 09:53 2 360 6

ЦСКА към БФС: Не подписвайте новия заробващ 5-годишен договор за ТВ правата

  • цска-
  • бфс-
  • тв права-
  • футбол

Няма да подпишем договора, дори да ни извадят в по-долна дивизия

ЦСКА към БФС: Не подписвайте новия заробващ 5-годишен договор за ТВ правата - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА публикува позицията на клуба относно телевизионните права в efbet Лига. "Червените" се обръщат към президента на БФС Михаил Касабов и Изпълнителния комитет на футболната централа, като застават твърдо до позицията на Левски по въпроса. Припомняме, че от Бояна обявиха, че останалите 28 клуба са дали своето съгласие относно договора.

Ето текста, публикуван в клубния сайт на ЦСКА, без редакторска намеса:

До: г-н Михаил Касабов - Временно изпълняващ длъжността Президент на БФС

До: Временно изпълняващия Изпълком на БФС

Уважаеми г-н Касабов,

Уважаеми господа,

ПФК ЦСКА СОФИЯ, най-титулуваният и успешен клуб в Република България, Ви призовава да не подписвате новия заробващ 5 годишен договор за телевизионните права.

Ние като клуб, който е един от най-големите данъкоплатци, стриктно спазващ разпоредбите и законите на страната, питаме: „При положение, че остава още една година до изтичането на стария договор, какви обстоятелства и причини налагат спешното подписване на новия контракт?“

ЦСКА като неизменна и важна част от футболния процес, изказваме уважение към телевизията, която предаваше мачовете досега, но Ви уверяваме, че ще сигнализираме всички регулаторни институции у нас и Европа за огромния конфликт на интереси. И понеже времето е такова, че справедливостта винаги възтържествува, ние отбелязваме и фокусираме вниманието на Вас, футболната общественост и правораздавателните органи за четворен конфликт на интереси в случая, състоящ се в това, че собственикът на телевизията, излъчваща срещите, собственикът на фирмата за правата, собственикът на доминиращия клуб в първенството и член на Изпълкома да бъде един и същ човек, а именно: г-н Кирил Домусчиев.

Управителното тяло на ЦСКА, футболистите и спортно-техническият щаб плюс милионите червени привърженици у нас и по света, категорично няма да подпишат този договор за следващите 5 години, ако ще и силните на деня да наложат изваждането на отбора в по-долна дивизия!

С уважение: УС на ПФК ЦСКА СОФИЯ


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домуз ага

    2 17 Отговор
    Ще е интересно дерби ФК ,,Люляк,,-ФК,,Цоцка Драгойчева-,,Пощенец,, -,,Динамо,,-,,Спартак,,-,,Витоша,,- ,,Лаффчис 1992- ,,Наско Раев ,,2020 в ,,А,, Окръжна група !!!
  • 2 Браво

    27 3 Отговор
    Само така. С дружни усилия да се противопоставим на мафията. Без ЦСКА и "Левски" няма първенство.
  • 3 ЛЕВСКИ 1914

    7 15 Отговор
    Най титулувания и успешен клуб ФАЛИРА Борисоов на 09 09 2016г.
  • 4 Гост

    25 0 Отговор
    Браво! Адмирации! Стига манипулации и монополи. Да видим, колко са смели Венци и компания.
  • 5 Българска армия2

    12 1 Отговор
    Само така .Вън мафията от футбола.9 фалшиви титли за мазното човече от Делиормана.
  • 6 Бай мангал

    0 0 Отговор
    На софиянци Разград им виновни.в Европа се виждаше дали титлите са били фалшиви.червените и сините като влязат в групите на шампионска лига тогава да коментират .два червени отбора единия се яде с другия.сините пред фалит.после Разград виновни