14 Юли, 2020 11:45 2 754 13

Ситуацията в Левски е меко казано тревожна: Сираков финтира футболистите

  • футбол-
  • левски-
  • наско сираков

Мажоритарният собственик обаче така и не се срещнал с играчите най-вероятно, защото не е имал какво да каже на отбора

Ситуацията в Левски е меко казано тревожна: Сираков финтира футболистите - 1
Снимка: БГНЕС

Ситуацията в Левски е меко казано тревожна. Вчера сутринта на "Герена" е трябвало да се проведе среща между футболистите и мажоритарния собственик Наско Сираков, твърди "Меридиан Мач". 

На срещата легендата и притежател на 51% от акциите на клуба е трябвало да обясни на играчите, кога евентуално ще си вземат забавените заплати и отделно да коментира слуховете, че Левски върви към фалит. 

Сираков обаче така и не се срещнал с играчите най-вероятно, защото не е имал какво да каже на отбора. Така футболистите бяха разпуснати в едноседмична почивка без да знаят нищо за бъдещето си на "Герена".

"Сините" трябва да подновят тренировки идния понеделник, но няма да е голяма изненада, ако част от тях не се появят на сбора. Играчите имат да взимат по няколко заплати, а какво разкри изпълнителният директор Павел Колев - те могат да си тръгнат по всяко време, като едностранно прекратят договора си с Левски заради неизплатени пари по договорите. Служителите в клуба са в същото положение - не са взимали заплати от доста време. Босът Наско Сираков не е коментирал и с тях бъдещето на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 левскар ама несега

    8 2 Отговор
    А на някой пука ли му за "ситуацията" ?
  • 2 Ganz

    11 1 Отговор
    Лошо всичко бяга от левски..идва фалит
  • 3 ГЕРЕН

    14 0 Отговор
    ТАНАС Е ОТ 3 МЕС. НА ГЕРЕНА МАКВО Е НАПРАВИЛ ДО СЕГА??? НИЩО. РЕВЛЬОТО ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЕ СЕ Е НИ ЧУЛ НИ ВИДЯЛ. КОЛКО ЛИ ПАРИ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ТЯХ КЪДЕ СА. ЕДИН НАП И ЕДНИ ЗАПЛАТИ ТОВА Е НАЛОЖАЩО В МОМЕНТА. АКО ОТБОРА ФАЛИРА НЕ ГИ ВИЖДАМ
  • 4 Хасан

    1 30 Отговор
    Аз съм трето поколение левскар и ми болно когато чета за тежката ситуация в любимия отбор.
    Аз смятам че държавата трябва да се намеси и помогне на Левски, защото това е отбора на народа.

    Коментиран от #8, #10

  • 5 Футболен Фен

    8 2 Отговор
    Е па къде е Баце да спаси отбора( на него май сега не му е много до футбол), къде е Пеевски( на него пък кога му е било до футбол?) Цеката шъ ги опрай , Цеката!
  • 6 В Група

    15 1 Отговор
    Що не отидете във В група - и там футбол играят, и на ЦСКА рекорда ще подобрите. А може и някой купа на страната за аматьори на спечелите. нали искате купи и шампионати да печелите! А като Баце ви прехвърли акциите на Божков - мълчахте. А Божков като върна акциите на Баце - пак мълчахте! Е за тва сега шъ плачите!
  • 7 Пената от Мировяне

    6 3 Отговор
    ,,Мълчанието на добичетата,,/игрален филм/
  • 8 Пената от Мировяне

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Па държавата и без това ви е осиновила от 9 септември 1944г!Бяха ви дали да ви издържат Пощата/Пощенец/,Народната милиция/Динамо/, Търговията/Продоволственик/ !!! Сега ще ви дадем на Спортния тотализатор! Просяци!!!
  • 9 Кр.Дм.Кз кмт

    4 0 Отговор
    Абе и ние има да даваме за 5 месеца назад заплати,ама никой не бяга,въпреки ,че ги държа на минимална..
  • 10 Не разбра ли

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Че там е бездънна каца. Наливаш, наливаш, наливаш, а те точат, точат, точат... Няма се махнат от там, докато не източат всичко.
  • 11 3 дни

    5 0 Отговор
    Некaдърният Cирaков ще зaкопе ПФК Левcки.

    Коментиран от #12

  • 12 Ти нали знаеш

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "3 дни":

    че каквото са започвали тия от 94, все са го довършвали

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.