Last news in Fakti

15 Юли, 2020 22:27 1 579 2

Ето къде ще получи титлата Ливърпул

  • ливърпул-
  • англия-
  • висша лига-
  • шампион-
  • титла

Капитанът Джордан Хендерсън ще бъде първият футболист на Ливърпул, който ще вдигне шампионския трофей след 30 години

Ето къде ще получи титлата Ливърпул - 1

Ливърпул ще получи титлата за шампион на Англия на специален подиум, изграден на легендарната трибуна "Коп" на "Анфийлд", след домакинството на Челси на 22 юли, съобщиха от Висшата лига.

Уникалната церемония ще бъде реализирана, защото феновете на отбора няма да получат възможността да споделят радостта с любимците си на клубния стадион, тъй като срещите се играят без публика заради пандемията от коронавирус.

Капитанът Джордан Хендерсън ще бъде първият футболист на Ливърпул, който ще вдигне шампионския трофей след 30 години. Това ще бъде и първата титла на мърсисайдци от в иторията на Висшата лига, която стартира през 1992 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YNWA

    1 0 Отговор
    И още и още х много
  • 2 0808

    0 0 Отговор
    .... моля за извинение не съм хейтър, но за мен Хендерсън е отвратителен...защо ли?...помните ли мача между БГ и Англя?...кои от битанците ни скроиха номера, че сме били расисти? ето този и Хари Каин(той е Кейн, но за мен е КаИн)...Тези двамката се лигавиха и "подкрепяха" уж обидените тъмнички колеги..двоен аршин...между другото Хендерсън е доста ограничен и груб футболист прилича на Джейми Карагар..