Last news in Fakti

17 Юли, 2020 12:30 1 204 1

Петричев: Не сме имали интерес към футболисти на Левски

  • ангел петричев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • левски-
  • станислав иванов-
  • найджъл робърта

Той заяви, че Иванов и Робърта са много добри играчи, но двамата не попадат в плановете на клуба

Петричев: Не сме имали интерес към футболисти на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, заяви, че българският шампион не проявява интерес към футболисти на Левски. Припомняме, че се появиха публикации, в които се твърди, че Лудогорец е пратил оферта за Станислав Иванов и Найджъл Робърта. 

Петричев заяви, че Иванов и Робърта са много добри играчи, но двамата не попадат в плановете на клуба. Той добави още, че някой пуска подобни слухове, тъй като иска да изостри отношенията между Лудогорец с Левски.

"Стаси Иванов и Найджъл Робърта са много добри футболисти, но те не попадат в плановете за селекция на Лудогорец. Информациите, които четем в последните дни, са спекулации. Лудогорец не проявява итнерес към двамата. Въобще не сме възнамерявали да пратим оферта към Левски за Иванов и Робърта, а се коментира трансферна сума. 

Футболистите, с които в мометна преговаряме, са съвсем друг тип. Те са наблюдавани от скаутското звено в последните няколко месеца. По традиция по време на трансферния прозорец, често се заформят саги, които много често са измислица.

Ние нямаме интерес да си обтягаме отношенията с Левски. Очевидно обаче, с подобни публикации, някой има интерес за изостряне на иначе колегиалните отношения между двата клуба", заяви Петричев пред Gong.bg. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    1 0 Отговор
    Аз се сещам само за Недялков, но той беше в САЩ и го купи Лудогорец, и все пак кадър на ЦСКА.