Last news in Fakti

18 Юли, 2020 20:03 9 543 10

Руска сексбомба разказа за отношенията си Люис Хамилтън

  • виктория одинцов-
  • люис хамилтън-
  • формула 1

Запознахме се в Инстаграм и си комуникирахме през различни канали известно време

Руска сексбомба разказа за отношенията си Люис Хамилтън - 1

Руската сексбомба Виктория Одинцова направи разкрития за отношенията си с шампиона от Формула 1 Люис Хамилтън. Тя беше категорична, че между двамата никога не е имало сексуални отношения, а връзката им е спряла на ниво "просто приятели".

"Запознахме се в Инстаграм и си комуникирахме през различни канали известно време. Той ме ухажваше и стана много романтично, но всичко свърши, когато решихме да се видим. Срещнахме се в Барселона, поговорихме и разбрахме, че ще сме само приятели.

Сега поддържаме връзка, но само се поздравяваме по празниците и нищо повече", разкри хубавата рускиня, която е следвана от някои от най-големите звезди в спорта, сред които Неймар и Кристиано Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Trзд

    16 5 Отговор
    Пък аз си мислех, че Хамилтън харесва само черни?!?

    Коментиран от #2

  • 2 333

    34 3 Отговор

    До коментар #1 от "Trзд":

    Трябва да си от дърво да не я харесаш тая. Ама не му се е отворил парашута.

    Коментиран от #6

  • 3 кемикъл

    12 4 Отговор
    Помирисали са се и нещо не са се харесали ! Така се прави не е нужно да се въргаляш с всеки само заради идеята ! Вече, кой кого не одобрил "ароматно" не знам ;)
  • 4 жабата

    28 2 Отговор
    Колко ли е поискала за седмична издръжка?
  • 5 Рускините са като пирани

    26 3 Отговор
    в сравнение с нашите златотърсачите. Русначка надуши ли по лабилен мъж с кинти го източва като Европейски фонд. Явно е усетила че няма да мине номера и е решила да не вдига краката. А и онзи е малко нежен...
  • 6 Бачо Киро

    10 8 Отговор

    До коментар #2 от "333":

    И аз смятам, че маймунката явно не е била достатъчно богата за да му пусне Виктория. Решила е, че има по-добри варианти явно.

    Коментиран от #7

  • 7 333

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бачо Киро":

    Луис сигурно е по-богат от половината от гаджетата и. Не я е впечатлил нещо. И тя изкарва немалко пари. Гледам и плащат по 15000USD за рекламен пост в социалните мрежи.
  • 8 Дедо

    3 1 Отговор
    Като прочета заглавието и липсата на точно тая буква ми говори, че автора е от Годеч. Е в журналистическия не ви ли учат барем да съставяте изречения бре?93
  • 9 Радо

    7 0 Отговор
    Хамилтън се е уплашил, че тая ще му стопи лагерите от секс.
  • 10 бравос

    1 0 Отговор
    комуникирали през различни канали,най-вече отходния и по-рядко,пещерния-влажен по това време на годината,голямата Косматка...