23 Юли, 2020 22:15 2 415 4

Давид Вия отхвърли обвинението за сексуален тормоз

  • давид вия-
  • сексуален тормоз-
  • обвинение

"Обвиненията са напълно фалшиви и ги отхвърлям'', заяви бившият испански футболист

Давид Вия отхвърли обвинението за сексуален тормоз - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият нападател на Барселона  и испанския национален отбор - Давид Вия, отхвърли обвиненията за сексуален тормоз, отправени от млада дама в Twitter миналата седмица.

Тя обясни, че испанецът я е "докосвал всеки ден", докато е била стажант в американския футболен клуб Ню Йорк Сити ФК. "Обвиненията са напълно фалшиви и ги отхвърлям. Научих за тях в социалните мрежи, иначе никой не ме е търсил", категоричен бе Вия за ESPN.

"Сексуалният тормоз е голям проблем за много хора. Неговите жертви биват обезчестявани, но някои хора го използват като начин за отправяне на фалшиви обвинения'', допълни бившият нападател на каталунците, който вече не е активен футболист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Георги

    18 0 Отговор
    Новата мода на жените, обвиняване на богати и известни хора в сексуален тормоз или изнасилване. Целта, пари, ако може, много пари. Имаш ли пари, винаги едно на ум за такива жени.
  • 3 Тия вече сме ги чували

    5 0 Отговор
    Тая пикла трябва само да е доволна ако такъв расов езкемпляр я е 'докосвал'. Най вероятно дори не я е забелязал и пиклата възмутена решила да го изнудва за пари. Още един пример как идеалистичното движение АзСъщо против сексулания тормоз, се изврати в точно обратното - тормоз за пари на невинни мъже. Ако бях на него щях да я съдя да ми плаща за клевети и изнудване.
  • 4 Бай ганю

    6 1 Отговор
    Пипане на жена само с декларация 😁😁😁😁, а джендър и гей без