Last news in Fakti

27 Юли, 2020 06:58 1 950 0

Новакът Беневенто взима и Стъридж

  • даниел стъридж-
  • филипо индзаги-
  • беневенто-
  • футбол-
  • серия а

Дани е футболист на турския гранд Трабзонспор, но според информациите, англичанинът иска да поеме в нова посока

Новакът Беневенто взима и Стъридж - 1
Снимка: БГНЕС

Тимът на Филипо Индзаги Беневенто привлече Лоик Реми преди няколко седмици и вече мисли за нов много опитен футболист.

Даниел Стъридж е главната трансферна цел на новаците в елита, съобщават британските издания "Sun" и "Daily Mail". Дани е футболист на турския гранд Трабзонспор, но според информациите, англичанинът иска да поеме в нова посока.

Амбициозният тим на Индзаги изглежда прекрасна опция за ново предизвикателство, коментират и други европейски медии. Стъридж е на 30 години, като в Англия е носил екипите на Манчестър Сити, Челси и Ливърпул.

Други имена, които са свързвани с Беневенто, са Жервиньо от Парма и Грациано Пеле, който се подвизава по китайските терени.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА