Last news in Fakti

27 Юли, 2020 13:12 4 815 12

Първо във ФАКТИ: ЦСКА привлича двама нови до края на седмицата

  • цска-
  • трансфери-
  • полузащитник-
  • крило

Крило и полузащитник ще подсилят състава на ''армейците''

Първо във ФАКТИ: ЦСКА привлича двама нови до края на седмицата - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА ще се сдобие с две нови попълнения до края на настоящата седмица, научи ФАКТИ от свои източници, близки до клуба от Борисовата градина. Става въпрос за крило и поливалентен полузащитник, които трябва да увеличат конкуренцията в състава на ''армейците''.

Информацията не е никак изненадваща, тъй като ЦСКА има нужда от подсилване именно в тези зони на терена. По крилата, на този етап, ''червените'' разполагат само с трима футболисти, на които със сигурност ще се разчита през новия сезон, който започва на 7 август. Това са Рафаел Енрике, Греъм Кери и новото попълнение Жул Кейта.  Юношата на клуба Митко Митков остава извън сметките, тъй като го чака ново отдаване под наем в друг български клуб, който най-вероятно ще е Литекс.

В средата на терена ситуацията за възпитаниците на Стамен Белчев е сходна. ''Армейците'' разполагат само с трима футболисти в центъра, на които със сигурност ще се разчита (б.р. Йоан Бауренски също ще бъде преотстъпен и заради това не влиза в сметките). Това са Кристиян Малинов и други две от новите попълнения - Юнус Санкаре и Амос Юга. За да имат конкуренция и необходимата заменяемост в центъра на терена, в ЦСКА се нуждаят от още един полузащитник, умело изявяващ се в центъра на терена. А ако клубът, ръководен от Гриша Ганчев, продаде Кристиян Малинов, както усилено се говори в последните седмици, то ''червените'' ще трябва да привлекат не един, а цели двама нови на въпросната позиция.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pop

    2 12 Отговор
    кой цеска...
  • 2 Енрике

    2 0 Отговор
    На тоя Рафаел от години го чакаме да му се разчита
  • 3 Разум

    4 3 Отговор
    Аз не гледам БГ отбори с черни.
    Черните вземат местата на Българи.

    Коментиран от #7

  • 4 ЛЕВСКИ 1914

    5 8 Отговор
    Пиши за кое ЦСКА става въпрос ба Петее защото са две а пък оригиналното го няма то фалира.

    Коментиран от #6, #11

  • 5 Мим33

    5 3 Отговор
    Абе те се напълниха с афрошимпанзета тия,че още щели да вземат.Гришата явно много пара е спечелил от кризата и яко раздава за майму....ни,а за българчета да го духат...
  • 6 Нидей да лъжеш ората

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Оригиналното никога не е преставало да съществува. Още си играе в Москва.
  • 7 Стойкас Стоилас

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Разум":

    Еми сори. Кандидатстваме за програма на ООН. Ще свикнеш, нема страшно. #БлекЛитексМатер
  • 8 Батето Славков

    3 2 Отговор
    Блъснаха пак Зила на заден ход в палмата , и каквото се изсипа от клоните , го събраха за ЦСКА. Тези които паднаха извън коша на камиона , да се качват отново на палмата , и да се подготвят за догодина , може да им излезе късмета. Тези които не могат да се качат отново на палмата , защото при падането са се контузили , и не могат да тичат , ще ги прибере Левски , защото там обикновено играчите им са куци коне.
  • 9 качак

    0 0 Отговор
    ами Славков извади няколко милиона и купи Български футболисти!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тарабойша Хитранов

    1 0 Отговор
    Аман от мукамби , искаме си отбора отпреди 30 г.