Last news in Fakti

28 Юли, 2020 07:04 1 892 1

Пеле засипа Роналдо и Юве с похвали

  • пеле-
  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • футбол

Кристиано е пример за спортист, който показва на всички, че успехът идва при този, който напълно се отдава на работата и обича това, което върши

Пеле засипа Роналдо и Юве с похвали  - 1
Снимка: БГНЕС

Живата легенда на футбола Пеле поздрави персонално Кристиано Роналдо и отбора му Ювентус след спечелването на деветата поредна титла в Серия А.

"Кристиано е пример за спортист, който показва на всички, че успехът идва при този, който напълно се отдава на работата и обича това, което върши.

Освен това трябва да се отдаде и заслуженото на изключителни играчи като Дъглас Коста, Алекс Сандро и Данило (и тримата са сънародници на Краля на футбола). Поздравявам всички в Ювентус за победата в Серия А! ", добави още Пеле.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Karosel

    7 3 Отговор
    За разлика от Роналдо, Пеле беше голям като футболист, но е още по-голям като Човек! Поклон пред тази футболна легенда!