Last news in Fakti

29 Юли, 2020 13:12 2 388 3

Скандален австралийски тенисист: Интелектуалното ниво на Чорич е равно на нула

  • ник кирьос-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • борна чорич

Камъни ли имаш в главата?

Скандален австралийски тенисист: Интелектуалното ниво на Чорич е равно на нула - 1
Снимка: БГНЕС

Скандалният австралийски тенисист Ник Кирьос се изказа обидно по адрес на хърватския си колега Борна Чорич. Причина за словесната атака бе изказване от последните часове на преборилия коронавирус хърватин, че е прочел критиките на австралиеца, насочени към Adria Tour, но не го е грижа за мнението на Кирьос.

Както е известно, Чорич бе сред участниците на провалилия се демонстративен шампионат с благотворителен характер Adria Tour, организиран от световния №1 Новак Джокович. Чорич бе един от заразилите се с COVID-19 играчи по време на провеждането на надпреварата. Григор Димитров и Новак Джокович също “пипнаха” вируса, но вече са здрави.

Кирьос, който наскоро нарече германската легенда Борис Бекер “поничка” (самият Бекер пък го определи като “плъх - б.р.), сега написа в Twitter, че интелектуалното ниво на Чорич е нулево. “Трябва да те е грижа. Камъни ли имаш в главата? Пак ще кажа, можеш да застанеш зад твоите хора, аз просто се опитвам да ги държа отговорни. Когато казах това, което казах, не съм имал намерение да се заяждам. Те са тенисисти, не са специални. Както си и мислех, интелектуалното ниво на Чорич е равно на нула”, написа в социалната мрежа Кирьос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    0 0 Отговор
    На тази поничка може само да и оближе крема.
  • 2 Антимилиционер

    3 6 Отговор
    И на Дришнята и на сръбския бек е същото нивото. От спортни натури - толкова. Къде е изненадата?
  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    СПОРЕД "ДЪНДИ КРОКОДИЛА " - КИРИОС НЕ Е АБОРИГЕН , А Е БРАДАВИЦА-НА АВСТРАЛИЙСКОТО ОБЩЕСТВО !!!!!!!!!!!