Last news in Fakti

30 Юли, 2020 12:47 2 042 0

Два тима се борят за подписа на Джеси Лингард

  • лингард-
  • трансфер-
  • битка-
  • манчестър юнайтед-
  • рома-
  • борусия мьонхенгладбах

Халфът на Манчестър Юнайтед е искан от Рома и Борусия Мьонхенгладбах

Два тима се борят за подписа на Джеси Лингард - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард може да стане обект на трансферна битка между Рома и Борусия (Мьонхенгладбах). 27-годишният англичанин обмисля бъдещето си на "Олд Трафорд", след като загуби титулярното си място, съобщава "Таймс".

Интерес към Лингард не липсва. Пръв на опашката за подписа му се нареди Борусия (М), но от Рома също внимателно следят ситуацията и са готови да отправят оферта. Смята се, че и Нюкасъл иска халфа, но "Свраките" имат най-малки шансове да го вземат, тъй като играчът по-скоро предпочита да пробва късмета си в чужбина.

Лингард има договор с Ман Юнайтед за още един сезон, като има и клауза за удължаването му с още една година. Футболистът няма да бърза да взима окончателно решение, като ще изчака края на кампанията в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА