Last news in Fakti

31 Юли, 2020 06:47 1 607 12

Павел Колев: Ако нямаме нови спонсорски договори, то до 2-3 седмици ще трябва да внеса молба за несъстоятелност

  • левски-
  • павел колев-
  • футбол-
  • несъстоятелност

Колев повърди, че отборът със сигурност ще започне сезонът в efbet Лига, без да конкретизира точно с какъв състав

Павел Колев: Ако нямаме нови спонсорски договори, то до 2-3 седмици ще трябва да внеса молба за несъстоятелност - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели след срещата с представители на привържениците на клуба, че освен ако не получи животоспасяваща финансова инжекция от нов спонсорски договор или активизация на привържениците, то лично той ще бъде принуден да внесе молба за обявяването на несъстоятелността на "синия" отбор до 2-3 седмици. 

Колев повърди, че отборът със сигурност ще започне сезонът в efbet Лига, без да конкретизира точно с какъв състав. Той също така подчерта, че на този етап Левски не е близо до подписването на спонсорски договор с нито една компания. 

Срещата на "Герена" продължи над 3 часа и половина и самият изпълнителен директор разясни, че е имало много теми, които да бъдат обсъдени. 

„Всичко беше нормално, имахме много теми за обсъждане. За пръв път от години Левски подава ръка на привържениците да влязат в управлението, създавайки помощна комисия към Управителния съвет“, започна Колев.

„Трябва да търсим проактивно рекламодатели, тъй като Левски е атрактивна хапка за рекламния пазар, но трябва да предложиш ползи за спонсорите, за да знаят в какво инвестират. Трябва да отчетем състоянието в икономиката на страната и не е невъзможно негативните новини от последните месеци, асоцирани с клуба, да карат рекламодателите да са резервирани“.

„В момента няма такъв договор, който да е близо до финализиране, само предварителни преговори. Имаме вече 4-ма напуснали от администрацията, но за момента нямаме индикации от други служители, че ще напускат в идните дни. Трябва да се вместим в определен бюджет, който е три пъти по-малък от преди.

„Коментирали сме вариантът за банков залог, но това изисква време и като цяло е трудно изпълнимо на този етап. Не мога да се ангажирам със срок, в който Левски ще продължава да оцелява. Ако нямаме нови спонсорски договори или силна активизация на фенове, то до 2-3 седмици ще трябва да внеса молба за несъстоятелност“.

„Бизнеспланът за членските карти ще е готов до около 10 дена вероятно. Това беше една от обсъжданите цели на срещата. Обединихме се около 4 категории членски карти. Най-скъпите карти ще носят и най-големи привилегии, включително срещи с футболисти, посещения на мачове и други неща.

„Със сигурност ще започнем сезона в първенството, не е ясно в какъв състав обаче. Има интерес към наши играчи, но с оглед на финансовата обстановка в цял всичко е доста мудно. Изненадващо има и доста български футболисти, които искат да се присъединят и към нас. Участието в евротурнирите няма да е пагубно с оглед на сегашното състояние на клуба, това беше ясно отдавна. От гледна точка на престиж и селекция от чужбина обаче това ще е пречка, разбира се.

„Левски все още съществува и все още не е приключил 106-годишната си история до момента. Феновете са причина за това. Няма какво друго да призова запалянковците, освен да продължат да помагат.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бою

    12 0 Отговор
    Бъдете смели 😂
  • 2 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    11 2 Отговор
    Закривай милиционерския обор! МУУУУУ ХА ХА ХА ХА ХА
  • 3 БМБ м🎃фи🎃

    11 1 Отговор
    Мажете филии с мас
  • 4 Бий говедата рогати, бий, бий, бий!

    9 2 Отговор
    Молете се на Шиши за пари, кухороги евроидиоти! Все пак номера му завършва на 222222,няма как да не е фен на вечно вторите..
  • 5 0808

    9 0 Отговор
    .... стига вече с тази агония...какви по-големи отбори са почвали от нулата.. дайте!дайте!..стига.баста! и понижете си малко заплатките, пък и броя на готованковците..
  • 6 Членска карта

    6 0 Отговор
    Ами внасяй! Труп спасяваме. Видя се, че не става!
  • 7 Исуската

    3 0 Отговор
    Всичко или нищо за Левски.

    Грандиозна идея за спасяването на Левски хрумнала на неуморимия Тити Папазов, докато бил болен от Covid-19. Идеята била Наско Сираков да участва в частни покер игри в които се разигравали милиони с което да изкупи част от дълговете на запътилия се към фалит любим Левски.

    Отлично осведомени източници в покер средите разказват че е проведена среща в елитен ресторант в град Пловдив организирана от бившият футболист Едуард Ераносян между Наско Сираков и трима покер професионалисти от град Пловдив които пътували често до Лас Вегас, Макао и други дестинации за такива игри с които било обсъждано къде игрите са най добри в момента. Оказало се че в момента най доброто място е България, с оглед епидемиологичната обстановка. Друг вариант бил казино в Черна Гора където често се провеждали игри с изключително високи лимити с участието на китайски бизнесмени и покер професионалисти.

    Преди да се изсмеем и кажем че удавник за сламка се хваща, трябва да споменем че Наско Сираков не еднократно е споменавал че играе покер от над 30 години и е постоянен участник в най големите частни покер игри в България. Излизал често на шест цифрена печалба, като в повечето случай минимизирал загубите. Малцина са запознати че именно от такава денонощна игра се е завръщал когато се е блъснал от недоспиване в спряла кола край Казичене, а не тиражираното завръщане от погребението на легендарния Трифон Иванов.

    Тити Папазов бил убеден в успеха на Наско С
  • 8 мучо

    7 0 Отговор
    няма страшно, от несъстоятелност не се умира, много отбори са преминали през този процедура, бъдете смели................
  • 9 Дедовия

    3 0 Отговор
    И днес ли денят ни ще мине с тези?


    Как не им омръзна на тия 'писачи'.
  • 10 фалит

    1 0 Отговор
    ,съд,синдик на дружеството! И напред....
  • 11 София

    0 0 Отговор
    всички са канала, няма Левски, ЦСКА итн., .... рано или късно, то д-ва няма затюхкали се за футбол
  • 12 червен

    0 0 Отговор
    ПАВКа слагай тирето.Стига тая синя безпарична агония.СПРАВКА- БАТЕ ГРИША