Last news in Fakti

31 Юли, 2020 12:43 2 864 0

Интер дава умопомрачителна заплата на Меси

  • лионел меси-
  • барселона-
  • интер-
  • футбол

Аржентинецът може да си тръгне като свободен агент от Барселона през лятото на 2021 година

Интер дава умопомрачителна заплата на Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Интер продължава да бленува по Лионел Меси. Според италианския авторитетен вестник Gazzetta dello Sport "нерадзурите" вярват, че аржентинецът може да си тръгне като свободен агент от Барселона през лятото на 2021 година. На "Джузепе Меаца" са приготвили умопомрачителна сума за възнаграждения на Меси - 260 милиона евро.

Това е цялата сума за заплати в рамките на четиригодишен договор. Италианският вестник нарича мечтата на "нерадзурите" "утопична". Аржентинeцът обаче не желае да се обвързва дългосрочно с каталунския клуб и подхранва надеждите на Интер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА