31 Юли, 2020 13:17 1 545 0

Прекратиха договора на треньор заради заразен с COVID-19 негов роднина

  • пабло мачин-
  • футбол-
  • циндао хуанхай-
  • коронавирус

Според испанските медии Мачин може да бъде назначен за старши треньор на Алавес

Прекратиха договора на треньор заради заразен с COVID-19 негов роднина - 1
Снимка: БГНЕС

Китайският тим Циндао Хуанхай прекрати договора на старши треньора Пабло Мачин, след като един от неговите роднини даде положителен тест за COVID-19 и това му попречи да пътува до Китай, за да поеме поста, съобщава агенция Синхуа.

Бившият мениджър на Севиля и Еспаньол беше назначен по-рано този месец преди началото на сезона в китайското първенство

"Един от роднините на Мачин беше заразен с COVID-19 и той е бил в близък контакт. Следователно не може да дойде в Китай и поиска да прекрати договора си", заяви говорител на клуба.

"За да осигурим безопасността на клуба и Суперлигата, ние се съгласихме. Въпреки че и двете страни имаха силно желание за сътрудничество, трябваше да вземем решението по време на пандемията", добавиха от отбора.

Мачин, който беше уволнен от Еспаньол през декември, заяви в Туитър, че не е в състояние да пътува до Китай по "лични причини" и не може да поеме тима.

"Дано нашите пътища отново да се пресекат в бъдеще", написа той.

Според испанските медии Мачин може да бъде назначен за старши треньор на Алавес.

Циндао загуби с 0:2 от Ухан в първия си мач от новия сезон, която стартира през уикенда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА