Last news in Fakti

31 Юли, 2020 21:07 2 742 5

ЦСКА представи отбора и загуби от Монтана

  • цска-
  • монтана-
  • контрола-
  • представяне-
  • антов-
  • соу-
  • балджийски-
  • кръстев-
  • христов

Новакът в елита победи с 3:2

ЦСКА представи отбора и загуби от Монтана - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА падна с 2:3 от новака в елита Монтана в последната си контрола преди старта на сезон 2020/2021. Преди началото на двубоя се състоя официалното представяне на отбора на "червените", който беше подсилен от петима нови - Димитър Евтимов, Юнус Санкаре, Амос Юга, Юрген Матей и Жул Кейта. 

Мачът се игра пред празни трибуни. Избраниците на Стамен Белчев започнаха по-активно, като в 9-ата минута Али Соу удари греда. При втората си възможност в срещата голмайсторът на "червените" се разписа. В 13-ата минута Соу отбеляза след асистенция на Енрике Рафаел - 1:0. 

В 35-ата минута новакът в елита, воден от треньора Никола Спасов, стигна до изравняване. Димитър Илиев бе изведен сам срещу Бусато, но Юрген Матей направи шпагат миг преди халфа да стреля към вратата на ЦСКА. При падането си Илиев неволно продължи топката към непокрития Борислав Балджийски, който на празна врата реализира за 1:1. 

Домакините имаха претенции, че Балджийски е бил в засада, но съдията Петър Григоров беше категоричен, че попадението е редовно. 

Все пак в края на полувремето ЦСКА отново поведе. Капитанът Валентин Антов вкара за 2:1, останал непокрит пред вратата на гостите, пазена от Марин Орлинов. 

В началото на второто полувреме "червените" пропуснаха възможност да поведат по-комфортно в резултата, след като Али Соу се размина с топката във вратарското поле след центриране.

Футболистите на Стамен Белчев имаха претенции за игра с ръка в наказателното поле на защитник на Монтана, но главният съдия даде знак играта да продължи.

В 60-тата минута ЦСКА получи правото да изпълнява пряк свободен удар отляво на границата на наказателното поле. След центриране непосредствено пред вратаря на Монтана, двама футболисти на "червените" се разминаха с топката. В последствие атаката бе прекъсната от фаул в нападение. 

В следващите минути играта се накъса, заради нарушения в и около центъра на терена. В 67-мата минута новакът в efbet Лига се опита да организира контраатака, която обаче бе стопирана точно пред наказателното поле. 

В 70-тата минута Стамен Белчев направи множество смени в състава си, сред които и на вратаря Бусато, който бе заменен от дебютанта Димитър Евтимов. 

В 74-тата минута Монтана стигна до равенство за втори път в мача. Тони Тасев напредна скоростно по фланга, подаде за Николай Минков, който не пропусна шанса да отбележи за 2:2.

В последните минути ЦСКА се "хвърли" в атака в търсене на победно попадение. При една от тях обаче, футболистите на Монтана успяха да откраднат топката и организираха бърза контра по фланга. Ивелин Илиев напредна и подаде към Валери Христов, който с прецизен удар донесе победата на своя тим, вкарвайки я във вратата на Евтимов за 2:3.

Веднага след попадението бе даден и последния съдийски сигнал на срещата. 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    3 12 Отговор
    Как може Антов капитан???!!!!
    Луди ли сте??? Етова може ли да бъде истина!!! Ха ха ха
  • 2 Мимч

    14 12 Отговор
    Един прехвален литекс,пардон цецецецкаа..
  • 3 Asdfg

    12 12 Отговор
    Ивоооооо, кое цска? ТИРЕ СОФИЯ или 1948?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 germany

    5 9 Отговор
    polovi organi za litex