Last news in Fakti

1 Август, 2020 06:31 2 468 5

Наполи осъществи най-голямата покупка в историята си

  • виктор осимен-
  • лил-
  • наполи-
  • серия а-
  • футбол

Играчът подписа 5-годишен договор с новия си отбор

Наполи осъществи най-голямата покупка в историята си  - 1

Вчера италианския Наполи обяви официално, че привлича Виктор Осимен от Лил. "Небесно-сините" ще платят между 50 и 80 милиона евро за 21-годишния нигерийски централен нападател. 

Играчът подписа 5-годишен договор с новия си отбор. Президентът Аурелио Де Лаурентис обяви, че клубът ще плати 80 милиона евро за играча, но сумата включва заплатата му, бонусите и стойността на играчите, които ще заминат в посока Лил. Във френския тим ще се озоват вратарят Орестис Карнезис, както и Клаудио Манци, Чиро Палмиери и Луиджи Лугиори. 

Осимен стана най-скъпият нигерийски футболист в историята. Освен това той е и най-голямата покупка в историята на тима от Южна Италия.

Други клубове, които също се интересуваха от младата надежда бяха Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отворко

    8 2 Отговор
    Алооо,ФАКТИ-иии...Не падайте на нивото на БЛИЦ!!! Не пишете гръмки заглавия за нищожни новинки...Падате ни в очите. А най-голямата покупка на Наполи е МАРАДОНА!!! И такава ще си остане!!!

    Коментиран от #2, #4, #5

  • 2 Минало Свършено!

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Отворко":

    За пари говорят, Хората! Не за Хора.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гоуст

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Отворко":

    За футбола новината е гръмка. Първо заради сумата, второ заради играча, тъй като бе желан от много отборо и трето, че избра Наполи, който няма да играе в Европа
  • 5 YNWA

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Отворко":

    Абе, пич, Факти са на светлинни години пред БЛИЦ. Къде видя гръмкост тук? Наполи плащат за трансфер толкова много за пръв път в историята си. Да не го отбележат в заглавието си ли, кво? Стегнете се.