Last news in Fakti

1 Август, 2020 12:17 3 723 7

Ето кога се очаква ЦСКА да започне реконструкцията на стадиона си

  • цска-
  • стадион българска армия

''Армейците'' засега няма да се местят на ст. ''Васил Левски''

Ето кога се очаква ЦСКА да започне реконструкцията на стадиона си - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА няма да може да започне реконструкция на стадиона си преди следващото лято. След като от клуба приеха оценката на „Армията“ и базата в Панчарево на малко над 23 милиона лева, то ще имат срок от 2 години да внесат сумата в новото смесено дружество с държавата, съобщава "Меридиан мач".

От ЦСКА обаче имат амбиции това да се случи още до няколко месеца. Нов строеж обаче е свързан с редица разрешителни и процедури, които ще отнемат много време. Така „Армията“ няма да бъде затворена за мачове този сезон и отборът няма да се мести на „Васил Левски“, където ще играе ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    5 14 Отговор
    Стадиона няма да се ремонтира до куково лято те си имат стадион в град Ловеч.

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Порно

    2 7 Отговор
    И що подаряват огромен терен в най скъпата част на София на подсъдим за ДДС измами? И тоя срок откъде го измислиха , срокът на самото заключение на Вещите лица е 6 месеца , от които 3 минаха ? После що се протестира ?

    Коментиран от #6

  • 5 анти лефски

    6 3 Отговор
    Стадионът трябва да се прекръсти на "Атлетик-Слава", както си е бил преди това. Нека ЦСКА да го ползва, но да премахне петолъчката от емблемата и да се прекръсти на ЦДВ - Централен Военен Клуб, защото "армия" казват в СССР, тук е войска!
    А "Левски" е клубът с най-дълги болшевишки традиции в Бългрия. Там е пълно с ремсисти преди 1944, а след това ще се пръстнат по шевовете от комунисти.
  • 6 хистори

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Порно":

    Няма да го подаряват, ще си бъде държавен както е бил преди 9-и. Офицерския спортен клуб, като предшественик Централния спортен клуб на армията също не е притежавал стадиона, до колкото съм запознат. Царска Българя е налива пари тогава - първа лекоатлетическа писта, първи затревен терен, трибуни. Готви ли са го за балканиади.
  • 7 ЦСКАр

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Ти нещо големо армейче ще ми дойдеш! Във всяка новина за ЦСКА се изтролваш! Що не си гледаш обора, че той е пред умирачка или твоето тролене е от злоба и завист! Всъщност армейците не бихме пожелали ликвидиране на Левски, защото винаги е бил най-сериозният опонент на ЦСКА, а когато има силна конкуренция, има и добър футбол.