Last news in Fakti

1 Август, 2020 12:43 2 044 6

Димитър Бербатов даде любопитна прогноза за финала на ФА Къп

  • фа къп-
  • челси-
  • арсенал-
  • 1 август-
  • димитър бербатов

Двубоят между Челси и Арсенал е днес от 19:30 ч. българско време

Димитър Бербатов даде любопитна прогноза за финала на ФА Къп - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният български нападател Димитър Бербатов сподели мнението си преди финала за ФА Къп, който ще изправи Челси и Арсенал един срещу друг.  Той направи това в в традиционната си рубрика за Betfair.

Въпреки че момчетата на Франки Лампард финишираха на 4 позиции по-нагоре от "артилеристите", Бербо смята, че двата отбора са на едно ниво и заяви, че мачът ще завърши 1:1 в редовното време, а след това ще наблюдаваме дузпи. 

"Трудно е да прогнозираш как ще свърши един ФА Къп финал'', каза Димитър Бербатов.

"Който и от двата отбора да спечели, ще бъде първи трофей за мениджъра. Мисля, че двата отбора си приличат страшно много, но Арсенал трябва да е внимателен, защото допуска много грешки в защита, от които Челси ще се възползва'', добави Берба.

"Нямам търпение да видя как двамата мениджъри ще влязат в двубоя. Иска ми се да завърши наравно в редовното време и да гледаме колкото се може повече футбол. Не искам дузпи, защото това е отвратителен начин да завърши даден мач. Чувството след като отбележиш е супер, но ако не го направиш... Случвали са ми се и двете и направо ме побиват тръпки. Надявам се да се получи хубав мач и залагам на 1:1", заяви още бившият нападател на Манчестър Юнайтед.
 


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    4 3 Отговор
    а кой го е питал та дава прогноза ?!

    Коментиран от #4

  • 2 майстор

    3 1 Отговор
    Аз съм за Челсея.
  • 3 Мене ме интересува какво мисли тоя за

    1 0 Отговор
    протестите срещу мутрите!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Kasapina

    1 4 Отговор
    KOI E TOI 4E ZABRAVIH A MAI IGRAESHE BALET ITO MNIGO ZLE OT SEKO DRVO SVIRKA NE STAVA ATOI SIE DRVO.
  • 6 В е л и к и я

    1 0 Отговор
    Челси няма да играе за равен и за дузпи . Докато онова бразилско ла.но е в защитата на Арсенал ще го натискат точно там докато не им вкарат 2-3 гола и да си решат мача .. Артета няма широчина на състава и това е причината изходът на резултата от двубоя да е предрешен .. !