Last news in Fakti

1 Август, 2020 22:35 3 609 19

Има светлина в тунела за ''Левски''

  • ''левски''-
  • наско сираков-
  • бъдеще-
  • георги тодоров

Това е споделил Наско Сираков на ''сините'' футболисти

Има светлина в тунела за ''Левски'' - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ''Левски'' Георги Тодоров сподели след успеха над Витоша (Бистрица) с 2:1 в контрола, че е доволен от видяното, но тимът му е далеч от това, което иска той. 64-годишният наставник разкри, че Наско Сираков е бил в съблекалнята на "сините" и е споделил на футболистите, че има светлина в тунела.

"Доволен съм, разбира се, че съм доволен от мача. Исках да видя дали има промяна от монотонното темпо, в което играхме мачовете. Има промяна, но сме далеч от това, което искам. Трудно ми е да ви отговоря кои футболисти ще останат за първия мач. Надявам се другата седмица да има раздвижване", сподели Тодоров след срещата.

"Ако не беше Сираков, аз може би нямаше да се съглася да водя отбора. Ще бъда тук, докато нещата се стабилизират. Аз съм казал, че трябва да намери млад подходящ треньор. За мен най-добрият избор е Станимир Стоилов", каза още 64-годишният специалист. 

''Доколкото разбирам понеделник ще има някаква светлина, ще започнат да се изплащат заплатите на момчетата. В никакъв случай ситуацията не е розова. Сега те са по-спокойни, защото вчера Сираков влезе в съблекалнята и им каза, че има някаква светлина. Вярват на Сираков. Надявам се да не подведат Сираков, защото ако го подведат и не се случи, това е краят на ''Левски'''', призна наставникът на "сините". 

"Трябват ни централни защитници и хора в средата на терена. Ако Найджъл и Станислав Иванов останат, ще решим проблемите в атака. Но са ни нужни централни бранители и в центъра на терена имаме нужда от хора. Имаме десет дни до мача с Берое. Дано има някаква промяна, за да направим конкурентоспособен състав. Следващата седмица ще решим за вратаря, защото Георги Георгиев ни изненада с решението си. Ники Михайлов свали към 22 килограма, но има още какво да се желае. По време на тренировките виждам, че е изключително амбициран. Ще се радвам да се върне по начина, по който беше преди години. Той е важен за отбора. Добре се включиха юношите, но трудно може да стане с юноши. Ние си говорим за млади играчи, но при първия неуспех ще започнат критиките. Само с млади трудно ще стане'', заяви още Георги Тодоров.

''Станислав Иванов има проблем с крака, тренира два пъти днес. Имам уверението на докторите, че за първия мач може да е готов", разкри Тодоров.

''Иван Горанов има вероятност за трансфер и не мога да рискувам с него. Той е на 28 години и му се открива възможност да играе в чужбина. Това беше причината да не го пусна днес. Иван постъпва много коректно към клуба и му благодарим'', добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    12 0 Отговор
    Е може би вече ще светне тунела,но дано има ток от АЕЦ Козлодуй,защото,ако чакаме от Белене,няма скоро да има...
  • 2 Сираков

    13 2 Отговор
    Баце отвори шкафчето.

    Коментиран от #6

  • 3 no name no face no number

    13 0 Отговор
    Има я иде влако
  • 4 Karosel

    11 0 Отговор
    Светлана в тунела има ама трябват едни 24 милиона, само 🤑
  • 5 Дельо Хайдутин

    12 0 Отговор
    Ясно.Обединение с тигрите.
  • 6 Karosel

    6 28 Отговор

    До коментар #2 от "Сираков":

    Ай стига с това шкафче! Вие толкова ли сте бавнозаграващи, че не разбрахте, че това е манипулиция!?

    Коментиран от #13

  • 7 dimo

    18 0 Отговор
    Че колко кг е бил МИХАЙЛОВ преди да свали 22 кг!!!!
  • 8 РЪМПЕЗИ

    10 4 Отговор
    АБЕ НЕ НАМЕСВАЙТЕ ИМЕТО НА АПОСТОЛА КОГАТО СЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА ДЪРЖАВАТА...ФК ЛЕВСКИ- СРАМ И ПОЗОР ЗА СТРАНАТА...МАХАЙТЕ СЕ..ОТ В ГРУПА...ТАМ ВИ Е МЯСТОТО...
  • 9 Пената от Мировяне

    14 0 Отговор
    Светлина има,пари нема !!!
  • 10 svetyo

    18 2 Отговор
    Светлината е хунтата, която ограби българският народ с един милиард лева. Виваком ще налива пари по нареждане на шиши и тиквата. Мафията трудно ще се предаде, но има светлина...
  • 11 Левски

    8 1 Отговор
    Тодоров,вземи си торбичката и на село.Не съм вярвал,че си толкова некадърен треньор но и елементарен човек.Каква светлина бе човек,навън е тъм ,мрак и пустош!!! Това е Левски!!! За съжаление и да има генерален спонсор трябва и президент с пари,освен ако Сираков не е поставено лице!!! Трагични сте!! Няма оправия!!!
  • 12 д-р Циц

    7 0 Отговор
    Уйче,това са думи на Наско Раев,бе...
  • 13 гербераст зад всеки храст

    18 5 Отговор

    До коментар #6 от "Karosel":

    Само бавноразвиващ се може да твърди, че шкафа е манипулация !!
  • 14 Ганьо

    8 3 Отговор
    На всички е ясно че Сираков е поставено лице, за издръжката на отбора трябват милиони с които не разполага! Преди да вземе акцийте му дадоха и джипката за престиж!
  • 15 .....

    2 0 Отговор
    Много сте прости бе Тодоров. Кой те гледа теб насериозно. Никой!!! И стига с този Наско, та Наско,стана ясно ,че твоят Наско не става за президент,защото няма пари,пари и пак пари!!!! Временен собственик който съсипа ,т .е досъсипа всичко!!!! Видяхме,че е бил надценен от мисирките!!!
  • 16 Так

    4 1 Отговор
    Ами сами се докарахме до това положение .Божков човека дойде след нова година и каза да го подкрепим защото усещаше че му вземат бизнеса .Никой него защити сьс нищо .Повярваха на тиквата дето се пише на Левскар и виждате резултата.

    Коментиран от #18

  • 17 Много ми е интересно

    0 0 Отговор
    Щом Тодоров се оказа толкова елементарен, какви ли треньори има пък у школата им, щото ако са още по-зле от него, значи си е само да се кръстиме.
  • 18 Ти там ли виждаш

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Так":

    мястото на Левски? Да лавира между две мутри? Мислиш ли, че ако някой от тия наистина искаше да помогне на Левски, а не да го използва като инструмент за подмолните си игрички, нямаше да намери начин? Още не си се разсънил, пий едно кафе, закуси, разходи се и пак пиши.
  • 19 ИЗМАМНИЦИ

    1 0 Отговор
    ЩОМ Е ЗА КРАДЕНЕ -- СВЕТЛИНИ МНОГО !