Last news in Fakti

2 Август, 2020 16:35 5 202 6

Майк Тайсън направи покъртително изказване

  • майк тайсън

Легендата в бокса наистина изглежда леко объркан и прекалено превъзбуден заради предстоящото му завръщане на ринга

Майк Тайсън направи покъртително изказване - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Майк Тайсън няма търпение да се качи на ринга 15 години след неговата последна битка в бокса. 54-годишната легенда ще се боксира с Рой Джоунс през септември в САЩ. Тяхната битка ще бъде 8 рунда показно, в което няма да има съдии и победата ще може да се постигне само с нокаут. От атлетическата комисия предупредиха, че ще спрат боя, ако някой получи аркада.

Железния Майк споделя, че води вътрешна борба със себе си и неговото его му прави шеги. Тайсън обаче вярва, че е най-великият боксьор, откакто съществуват концепции за Бог и очаква страхотна схватка. Ето какво сподели Тайсън преди своето завръщане, цитиран от mma.bg:

 ''Завърнах се и съм във форма. Ще бъде страхотно. Джоунс е най-велик на своето поколение, а аз съм най-велик в моето поколение. 

''Моето его се е*ава с мен и ми казва: "Негро, нима смяташ, че може да летиш" ? Не струваш нищо. Аматьор може да се качи на ринга и да ти срита задника. Най-добре e да влезеш във върхова форма. Нима искаш да те засрамят пред всички хора? Моята психика е такава, каквато винаги е била. 

Аз съм унищожител и никой не може да се мери с мен. Аз съм най-великият боец, откакто съществуват концепциите за Бог. Как да откажа такава възможност? След това се включва другото его, което казва: "Майната ти негро, виж какво ще направя". Не знаете какво се случва тук.''


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИГАНЕТО

    5 9 Отговор
    ТРЯБВА ДА СИ СЕДНЕ НА ЗАДНИКА НА СТАРИ ГОДИНИ. ..И АЗ СЪМ НА ТЕЗИ ГОДИНИ. .НО ЩЕ СЕ БИЯ ИЛИ БОКСИРАМ САМО С 9ММ..
  • 2 Туркофил

    1 36 Отговор
    най лошия боксьор в историята
  • 3 АЛИ

    15 2 Отговор
    ВЕЛИК!
  • 4 ЖИЗЕЛ РАЖНАТОВИЧ

    4 9 Отговор
    Тоя е изплеснал. Тотал щета е
  • 5 ЖИЗЕЛ ЖЕЛКОВИЧ РАЖНАТОВИЧ

    3 10 Отговор
    Тоя е изплеснал. Тотал щета е

    Коментиран от #6

  • 6 Vasilev

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЖИЗЕЛ ЖЕЛКОВИЧ РАЖНАТОВИЧ":

    Що не се намежеш с нещо лъзгаво по дупето и да си легнеш в неговото легълце?