Last news in Fakti

2 Август, 2020 19:05 1 528 5

Признание: топ реферът ни е в разширения списък за Мондиала в Катар

  • георги кабаков-
  • мондиал 2022-
  • катар

Световното първенство в Катар трябва да се проведе между 11 ноември и 18 декември 2022 година

Признание: топ реферът ни е в разширения списък за Мондиала в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български съдия - Георги Кабаков, попадна в разширения списък за участие на Световното първенство в Катар. Както е известно, надпреварата трябва да се проведе през зимата на 2022 година.

"Arbitrezvous.com" публикува предварителния списък със съдии, които евентуално ще бъдат повикани за Мондиала, като от Европа има 17 представители. Един от тях е именно Кабаков. Въпреки това участието му на Световното първенство все още не е сигурно, тъй като централата ще трябва да редуцира броя на реферите, които ще свирят по време на надпреварата.

Световното първенство в Катар трябва да се проведе между 11 ноември и 18 декември 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колко мача продаде

    2 0 Отговор
    колко пъти от бфс го защитиха под предлог, че поне той ще представи страната там, да не му разбива е бъдещето, а накрая даже не е и в основния списък. Ще го пуснат най-много като четвърти и то само ако някой друг се разболее.
  • 2 Тоя мошенник

    3 2 Отговор
    Е поръчков съдия на гришата. А и нищо не разбира от фалове.
  • 3 ХХХХХ

    0 1 Отговор
    След ПРОВАЛА на онзи НЕЩАСТНИК БОГДАН ДОЧЕВ ,български съдия ще с Ф ири на световно на КУКОВО ЛЯТО/........Е може би следващото хилядолетие

    Коментиран от #4

  • 4 Бивш съдия

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "ХХХХХ":

    Нищо не разбираш от футбол. На мача с Марадона като страничен съдия получи отлична оценка. Тогава правилата не позволяваха страничния съдия да се намесва в наказателното поле. И на 48 год беше страничен съдия на финал на Световно първенство. Тогава на тестовете беше в 10те с най-добри показатели. Като не разбираш, по-добре да си мълчиш. Има компетентни хора които го оценяват.
  • 5 ХХХХХ

    1 0 Отговор
    Сигурно си чел коментарите на Н.Ексеров или пък на Галов.Отличната оценка му я дадоха нашите джурнялиЗи.