Last news in Fakti

4 Август, 2020 11:31 1 775 0

Джон Тери става треньор на тим, който изпадна от Висшата лига

  • тери-
  • челси-
  • изпадане-
  • борнемут-
  • треньор

Легендата на Челси може да поеме Борнемут

Джон Тери става треньор на тим, който изпадна от Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Челси и бивш английски национал Джон Тери е сред вариантите да поеме Борнемут, съобщава вестник The Times. Ръководството на клуба обсъжда кандидатурата на бившия капитан на лондончани за нов наставник. Тимът на Борнемут, който отпадна от Висшата лига в края на юли, е без треньор от два дни след напускането на Еди Хау.

Управата на южняците има за цел да намери нов мениджър до 17 август, когато започва предсезонната подготовка на отбора. Тери е асистент в щаба на Астън Вила от октомври 2018 година. Сред кандидатите са още Гари Монк и Крис Хютън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА