Last news in Fakti

4 Август, 2020 13:46 1 598 0

Оставането на Обамеянг в Арсенал зависи от селекцията

  • обамеянг-
  • арсенал-
  • селекция-
  • трансфер-
  • оставане-
  • решение-
  • интерес

Нападателят на "артилеристите" иска да види с какви футболисти ще се подсили тима

Оставането на Обамеянг в Арсенал зависи от селекцията - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг, който вкара и двата гола срещу Челси (2:1) на „Уембли“ за спечелването на ФА Къп, иска да види какви играчи ще привлекат „артилеристите“ това лято и едва след това ще решава дали ще остане в тима.

Според френското издание Le10sport габонският национал иска да разбере какви са целите на клуба за следващите сезони. Той има договор с „топчиите“ до лятото на 2021 година.

Обамеянг бе свързван в последно време с Барселона, а според френските медии той би искал да си партнира отново с Усман Дембеле от състава на каталунците. Двамата бяха съотборници в Борусия (Дортмунд) преди години под ръководството на настоящия треньор на ПСЖ Томас Тухел и вкараха доста голове с екипа на вестфалци.

Мотивация за Обамеянг не били  парите, а да разбере дали "топчиите" ще поемат в правилна посока.

Интерес към голмайстора, освен от "Камп Ноу" имат още Реал (Мадрид), Интер, Манчестър Юнайтед и ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА