4 Август, 2020 18:27 2 310 0

Примиреният Неймар: Изживявам най-прекрасния си момент в Париж

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • барселона

Създадохме семейство в името на голямата цел

Примиреният Неймар: Изживявам най-прекрасния си момент в Париж - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен изглежда примирен, че ще остане във Франция поне още един сезон, след като президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу открито заяви, че това лято каталунският клуб няма да прави опит да си върне Ней.

Бразилецът е обнадежден за шансовете на ПСЖ да триумфират в Шампионската лига. "Мисля, че изживявам най-прекрасния си момент в Париж. Създадохме семейство в името на голямата цел. Искаме този сезон да стане исторически за нас. Ще се борим за трофея (в ШЛ), защото никога не сме били толкова близо", сподели Ней Джуниър, цитиран от Mundo Deportivo.

Неймар е щастлив от жребия, който предоставя възможност на ПСЖ да избегне Реал Мадрид, Манчестър Сити, Ювентус, Барселона и Байерн (Мюнхен) до самия финал. Френският тим ще се съревновава с италианската сензация Аталанта на 1/4-финал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eu nasci pra ser feliz, não para ser normal. ✌🏽 @thiagosilva . . . 📸 @nogueirafoto

Публикация, споделена от ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) на Авг 2, 2020 в 9:40 PDT


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА