5 Август, 2020 07:10 2 036 0

Емоционален Джиджи със силни думи за Касияс

  • икер касияс-
  • джанлуиджи буфон-
  • футбол-
  • вратар

Смятаните от мнозина за най-добри вратари в историята на футбола, Буфон и Касияс никога не забравиха вярното си приятелство

Емоционален Джиджи със силни думи за Касияс  - 1

Вчера стана ясно, че един от най-великите вратари на всички времена Икер Касияс окача ръкавиците и няма да го видим повече да пази на вратата. Реакцията не закъсня и световния футболен свят потъна в мъка за легендата на Реал и Порто. Другото величие на вратата - Джанлуиджи Буфон написа силни думи за своят най-голям конкурент. Смятаните от мнозина за най-добри вратари в историята на футбола, Буфон и Касияс никога не забравиха вярното си приятелство, като така бяха само и единствено пример за  младите. 

"Казват, че конкуренцията ни прави по-добри от другите. Може би този безполезен стремеж към съвършенство е това, което ни направи това, което сме. Благодаря ти Икер, без теб всичко би било по-малко смислено", добави още Джиджи в социалните мрежи и сподели обща снимка, на която са прегърнати.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА