Last news in Fakti

5 Август, 2020 14:56 2 912 3

Футболни хулигани предизвикаха жесток скандал на Балканите

  • динамо (загреб)-
  • фенове-
  • сърбия-
  • ултраси-
  • хулигани

Полицията реагира бързо и арестува петима от участниците, а един от тях си призна, че той е главният участник в инцидента

Футболни хулигани предизвикаха жесток скандал на Балканите - 1

Хърватски футболни хулигани предизвикаха жесток скандал с ужасяваща постъпка в столицата Загреб. От фен фракцията на Динамо (Загреб) "Bad Blue Boys" издигнаха нецензурен трансперант с надпис срещу Сърбия.

„Нека да чу**ме всички сръбски жени и деца”, написаха хулиганите и хърватската столица потъна в срам. Ултрасите запалиха факли и показаха ужасяващото съобщение, а снимката от инцидента бе разпространена в социалните мрежи.
 
Полицията реагира бързо и арестува петима от участниците, а един от тях си призна, че той е главният участник в инцидента.

Футболни хулигани предизвикаха жесток скандал на Балканите

Извършителите са задържани за два месеца и може безусловно да бъдат лишени от свобода, съобщава "Jutarnji list".

„Аз направих този трансперант. Съжалявам за всичко, което се случи, но то е заради голямото количество алкохол, което изпихме”, заяви Л.Й. през съда.

Прокуратурата настоява за присъда от 14 месеца затвор с уговорката, че той ще трябва да изкара поне шест години при нов инцидент. За останалите искането е за безусловни присъди от лишаване от свобода по пет месеца. Всички те са отрекли вината си.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 2 Отговор
    Още едно доказателство, че простотията няма националност! Балкански диваци, сър!

    Коментиран от #2

  • 2 АНОНИМЕН

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Виждали сме и британски и други! Навсякъде ги има! Защо обаче трябва и да се самооплюваме на "балкански" уважаеми колега?

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "АНОНИМЕН":

    Това съм и написал, че ги има навсякъде! Доколкото зная, географски, Хърватска е на Балканите, следователно въпросните диваци са балкански! Или нещо бъркам?