Last news in Fakti

5 Август, 2020 16:31 1 445 0

Манчестър Юнайтед обмисля да се откаже от Джейдън Санчо

  • санчо-
  • отказване-
  • договорка-
  • цена-
  • борусия дортмунд-
  • манчестър юнайтед

"Червените дяволи" не могат да постигнат договорка с Борусия Дортмунд за цената на халфа

Манчестър Юнайтед обмисля да се откаже от Джейдън Санчо - 1
Снимка: БГНЕС

Има сериозно разминаване между Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) по отношение на цената на Джейдън Санчо. Германският клуб иска над 100 милиона евро и не е склонен на компромиси.

Освен това Борусия определи 10 август като крайна дата за финализиране на преговорите. Тогава тимът заминава на подготовка в Швейцария и клубът иска да има яснота на кои играчи ще разчита.

Според много медии Санчо вече се е разбрал с Ман Юнайтед за личните си условия. Тази информация не е вярна, твърди "Би Би Си".

На "Олд Трафорд" смятат исканата трансферна сума за нереалистична. В клуба не да доволни и от наложения краен срок, като не смятат да се поддават на ултиматуми. Те имат голямо желание да привлекат 20-годишния играч, но са готови и да се откажат от сделката, ако условията не ги удовлетворяват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА