6 Август, 2020 07:07 2 221 2

Черно море пребори коронавируса

  • черно море-
  • коронавирус-
  • футбол-
  • славия

На играчите, треньорите и всички служители в клуба са направени PCR тестове, като всички проби са негативни

Черно море пребори коронавируса - 1
Снимка: ПФК Черно море

Футболистите на Черно море са с отрицателни резултати за COVID-19. На играчите, треньорите и всички служители в клуба са направени PCR тестове, като всички проби са негативни.

От няколко дни "моряците" тренират в пълен състав, след като до скоро голяма част от футболистите бяха под карантина. Припомняме, че Черно море бе отборът, който най-много пострада от коронавирус, като в края на миналия сезон по-голямата част от тима бе заразен с COVID-19. Това повлия както на завършека на първенството, така и за подготовката на варненци за новия сезон. 

Черно море стартира шампионата с гостуване на Славия. Срещата е тази неделя от 21 часа в София. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво на Генерал Мутафчийски

    0 2 Отговор
    Всичко е защото той е Бойко Борисов работиха и откриха как да помогнат най-бързо това са героите на България Респект...
  • 2 Наблюдател

    0 1 Отговор
    "Черно море" - футболен клуб ! Да не се бърка с Черно море, сега известно йато Кафяво море заради фекалиите във Варненското езеро !