6 Август, 2020 13:18 1 852 1

Мартин Камбуров за мача с ЦСКА: Не трябва да стигаме до това да ни се смее цяла Европа

  • мартин камбуров-
  • цска-
  • цска 1948-
  • фенове-
  • футбол

Аз съм бил лидер във всеки отбор, в който съм играл, така че и тук няма да съм в по-различна роля

Мартин Камбуров за мача с ЦСКА: Не трябва да стигаме до това да ни се смее цяла Европа - 1

Новото попълнение на ЦСКА 1948 - Мартин Камбуров, взе участие в пресконференцията на "червените" преди първия им двубой от новия сезон в efbet Лига. Родният нападател сподели очакванията си от двубоя с ЦСКА. 

Двата отбора откриват сезон 2020/2021 година с двубой в петък, от 20:00 ч.. Срещата на Национален стадион "Васил Левски" ще бъде пряко предавана по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще Ви направи съпричастни с всичко най-интересно от сблъсъка. 

"Очаквам да победим. На всеки му е приятно да играе пред публика, без фенове е като контрола. Разбира се, че за мен ще бъде нормален мач, трябва да покажем европейско поведение. Според мен не трябва да стигаме до това да ни се смее цяла Европа с някакви излагации извън терена", заяви Камбуров. 

"Ако кажа, че не съм имал проблеми, ще излъжа. Засега се чувствам добре, тренирам от 8 дни с отбора. Надявам се да дам всичко от себе си като за първи мач и да помогна на отбора да победи."

"Имах 2-3 дни симптоми, но го изкарах, така че пожелавам на всички да са здрави и да се пазят. Всеки го кара различно, индивидуално е за всеки, но със сигурност го има", допълни нападателят.

"Аз съм бил лидер във всеки отбор, в който съм играл, така че и тук няма да съм в по-различна роля."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САМО ЛЕВСКИ

    0 0 Отговор
    КУЦ КОН СИ