Last news in Fakti

6 Август, 2020 15:47 1 185 0

Солскяер: Надяваме се да спечелим Лига Европа

  • манчестър юнайтед-
  • солскяер-
  • цели-
  • лига европа-
  • копенхаген-
  • ласк линц

Наставникът на Манчестър Юнайтед разкри една от целите, които си поставя за този сезон

Солскяер: Надяваме се да спечелим Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че целта на тима е да спечели трофея от Лига Европа. Той стори това след успеха с 2:1 над австрийския ЛАСК Линц и класирането на тима за осминафиналите в Лига Европа с общ резултат 7:1.

"Знам, че футболистите имат нужда да играят, за да имат нужната острота. Някои от тези момчета не бяха играли от дълго време и това си пролича. Но ние спечелихме, дадохме възможност на младо момче да дебютира - Теден Менги, това бе добра вечер. Свършихме си работата. Играчите имат нужда от минути, за да отидем в Германия в добра форма и с увереност. Отиваме там с намерението да стигнем възможно най-напред. Да се надяваме, че дори ще спечелим трофея", каза той. 

"Предстоят ни трудни мачове със сериозни отбори, първият, от които е Копенхаген. Играл съм с треньора им Стале Солбакен и сме добри приятели. Говорихме си преди днешните мачове. Пожелахме си късмет и да се видим в Германия. Те си свършиха работата, ние също, така че гледаме напред. Отборите на Стале винаги са добре организирани и срещу тях се играе трудно. Там има смесица от млади и опитни играчи. Той е изградил фантастичен отбор и няма да ни е никак лесно", смята Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА