Last news in Fakti

7 Август, 2020 17:40 2 422 1

Тенисистка показа впечатляващата си колекция от фланелки на Барса (ВИДЕО)

  • тенис на корт-
  • тенис-
  • барселона-
  • футбол-
  • дария касаткина

Намиращата се в каталунската столица бивша №10 в света показа фланелките си в специално видео в Instagram

Тенисистка показа впечатляващата си колекция от фланелки на Барса (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

Руската тенисистка Дария Касаткина показа впечатляващата си колекция от фланелки на любимия си футболен тим Барселона. Намиращата се в каталунската столица бивша №10 в света показа фланелките си в специално видео в Instagram, като в края му целуна емблемата на "лос кулес" и благодари на клуба за подаръка - новия екип за гостувания. 

23-годишната Касаткина, която в момента е 66-а в ранглистата на WTA, със сигурност ще стиска палци на Барса в реванша от осминафиналите на Шампионската лига утре с Наполи и вероятно ще се настани удобно пред телевизора, облякла именно някоя от тези фланелки. 

Рускинята взе участие в турнира в Палермо, с който тази седмица бе подновен сезонът в женския професионален тенис, но отпадна още в първия кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скучно

    1 1 Отговор
    Да беше събрала колекция от бандажи, а то фланелки,;) Давай Дария, искай да ти даряват други неща, това е скучно ;)