7 Август, 2020 20:30 1 946 0

Арсенал пуска на пазара талант, за да осигури бюджет

  • ейнсли мейтланд-найлс-
  • арсенал-
  • бюджет-
  • футбол

Продават 22-годишния Майтланд-Найлс за около 30 милиона лири

Арсенал пуска на пазара талант, за да осигури бюджет - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Арсенал обмисля да се раздели с младока Ейнсли Мейтланд-Найлс. "Артилеристите" са склонни да пуснат 22-годишния Майтланд-Найлс за около 30 милиона лири.

Към бившият младежки национал на Англия, който има договор с лондончани за още три сезона, интерес има от страна на Брайтън.

Феновете на тима обаче са раздвоени от решението за продажбата му, като част от тях виждаха в лицето на Найлс ключова фигура в бъдещето на клуба.

Смята се обаче, че част от парите от евентуалната продажба на Найлс ще бъдат използвани за да се предложи по-изгоден договор на капитана Пиер-Емерик Обамаянг.

Мейтланд-Найлс, който е юноша на Арсенал, дебютира за мъжкия тим през 2014 година. През миналия сезон той взе участие в 32 мача във всички турнири, в които се отчете с 2 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА