7 Август, 2020 21:06 2 196 1

Реал Мадрид е признал грешката си - не е продал Гарет Бейл в Китай

  • гарет бейл-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • китай-
  • трансфер

Миналото лято в офисите на "белите" постъпи такава оферта, но лично мениджърът на тима Зинедин Зидан се застъпи за Бейл

Реал Мадрид е признал грешката си - не е продал Гарет Бейл в Китай - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Реал Мадрид е признал грешката си, че не е продал Гарет Бейл в Китай миналата година, когато местен клуб предлагал на уелсеца 1 милиона паунда на седмица, твърди "Daily Telegraph".

Миналото лято в офисите на "белите" постъпи такава оферта, но лично мениджърът на тима Зинедин Зидан се застъпил за Бейл и решил да го остави в клуба, като смятал да разчита на него.

Реалността обаче беше друга и през целия сезон двамата имаха непрестанни препирни. 31-годишното крило бе периферна фигура в тима "лос бланкос" през сезона. В последните шест мача на тима той не се появи в игра, а в последния мач от сезона дори не попадна в групата, макар да не беше контузен.

Бившият играч на Тотнъм има само два гола в Ла Лига този сезон и нито един след равенството 2:2 във Виляреал в началото на септември.

Уелсецът не попадна в групата за днешния важен сблъсък срещу Манчестър Сити от 1/8-финалите в Шампионската лига, като френският специалист разкри, че самият Бейл е пожелал да не пътува за мача в Манчестър.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БМБ

    7 0 Отговор
    Ще го вземем в Царско село.