10 Август, 2020 10:08 5 934 5

По неясни причини преместиха битката на Майк Тайсън и Рой Джоунс

  • майк тайсън-
  • рой джоунс-
  • бокс

Битката ще бъде първа за Железния Майк от 15 години

По неясни причини преместиха битката на Майк Тайсън и Рой Джоунс - 1

Два дни след като пуснаха постера за боя между легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс, двубоят бе отложен за 28 ноември. Причината за това решение остава неясна. Двамата трябваше да се боксират на 12 септември в Калифорния в 8 рунда показно, без съдии.

Битката ще бъде първа за Железния Майк от 15 години. Той се оттегли след серия от две поредни загуби през далечната 2005 година.

54-годишният ветеран е категоричен, че ще преследва нокаут и няма да се щади срещу Джоунс, въпреки че боят е показно. Майк е известен с тежките нокаути и има цели 44 победи с нокаут в кариерата си, която включва 50 победи и 6 загуби. Рой от своя страна има 47 победи с нокаут и държи рекорд от 66 победи и 9 загуби на ринга.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    6 14 Отговор
    Онзи ден го гледах Тайсън като се репчеше на Джерико. Не можа тениската си да скъса дори, от рано е започнал със стероидите и затова рано е станал шампион, затова и рано деградира и се оттегли. И рано ще хвърли топа, до 60г няма няма да изкара. По-добре е за него да не се боксира, че ще го изнасят от ринга с носилка и трябва да го транспортират с хеликоптер за да може да го спасят!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.