Last news in Fakti

10 Август, 2020 10:26 9 170 0

UFC разкара боец след кошмарен дебют

  • роман богатов-
  • ufc-
  • мма

Роман беше с рекорд 10-0 в ММА и имаше самочувствие, защото е бивш шампион в лека категория на M-1 Global

UFC разкара боец след кошмарен дебют - 1


Приключи престоят на Роман Богатов в UFC. 29-годишният боец беше надъхан и непобеден, когато се присъедини към организацията по-рано тази година. Роман беше с рекорд 10-0 в ММА и имаше самочувствие, защото е бивш шампион в лека категория на M-1 Global. Богатов се канеше да размаже Тони Фъргюсън, но в дебютната си битка беше трагичен. На UFC 251 в Абу Даби видяхме Богатов срещу Леонардо Сантос, като в тази среща Роман беше много зле и вкара доста непозволени удари.

Роман вкара непозволен удар с коляно, както и няколко в слабините на своя съперник. В резулат на това реферът го наказа с две точки. В крайна сметка битката стигна до решение и Богатов загуби. Той нямаше никакво кардио и от UFC не смятат да му дават още един шанс за изява.

Преди няколко дни Роман сподели пред руските медии, че е освободен, а причината била неясна. Ако погледнем дебютната му битка, то тогава всичко ще се изясни. Ето най-интересните моменти от нея:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА