11 Август, 2020 18:16 1 427 0

Байерн Мюнхен ще продаде Алкантара само срещу "справедлива" сума

  • румениге-
  • алкантара-
  • продажба-
  • трансфер-
  • цена-
  • сума-
  • байерн мюнхен

Това обяви един от босовете на баварците Карл-Хайнц Румениге

Байерн Мюнхен ще продаде Алкантара само срещу "справедлива" сума - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен е готов да продаде Тиаго Алкантара, но само срещу "справедлива" трансферна сума. Това разкри един от босовете на баварците Карл-Хайнц Румениге. Както е известно испанският халф обяви, че иска да напусне германския хегемон и да пробва късмета си в чужбина, като се заговори, че най-сериозен интерес към него има от страна на Ливърпул.

Очаква се Байерн да иска поне 40 милиона за правата на универсалния халф.

"Тиаго отдавна ни каза, че иска да пробва нещо ново. Ако се появи клуб, който е склонен да плати справедлива трансферна сума за него ще седнем на масата за преговори", обясни Румениге.

"Ако Тиаго иска да се пробва във Висшата лига го разбирам. Ще бъде неприятно за нас да го загубим, тъй като той ни дава много голяма креативност в средата на терена. Затова, аз като треньор, бих искал той да остане още доста време в клуба. Но, това е животът. Трябва да продължим напред", пък допълни треньорът Ханзи Флик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА