11 Август, 2020 19:27 1 805 0

Нов в Лудогорец: Дойдох тук, защото не се разбирах с треньора си във Фортуна Дюселдорф

  • текпетей-
  • лудогорец-
  • наем-
  • неразбирателство-
  • треньор-
  • фортуна дюселдорф

Бърнар Текпетей е поискал от ръководството на Фортуна да съдейства на семейството му да получат европейски паспорти, но то е отказало

Нов в Лудогорец: Дойдох тук, защото не се разбирах с треньора си във Фортуна Дюселдорф - 1
Снимка: ludogorets.com

Едно от новите попълнения на Лудогорец Бърнар Текпетей е напуснал Фортуна Дюселдорф заради треньора Уве Рьослер. Това обяви самият той пред ганайските медии. Както е известно през последния сезон бързоногият футболист игра в тима от Дюселдорф под наем от Шалке. В крайна сметка обаче договорът между двата германски клуба бе прекратен и Текпетей се оказа в Лудогорец, където също ще се подвизава, като преотстъпен.

Според информациите офанзивният играч е поискал от ръководството на Фортуна да съдейства на семейството му да получат европейски паспорти. Шефовете на клуба обаче са отказали и това е дало началото на желанието на футболиста да напусне. Освен това той не получи дори минута игрово време след рестарта на първенството заради пандемията от коронавирус, което допълнително е наклонило везните.

"Със сигурност нямаше как да остана във Фортуна и да играя за този треньор", той обяви Текпетей.

Треньорът на тима от Дюселдорф Рьослер обаче има друго виждане за случилото се. Според него Текпетей така и не е могъл да покрие физическите тестове и поради тази причина рядко е попадал в групата за мачовете.

"В много срещи и разговори обяснихме на Бърнар, че искаме той да бъде част от отбора. Направихме всичко по силите си. Това, че той не остана в състава след края на сезона е поради простата причина, че има сериозна конкуренция на неговия пост. Имал съм много лични разговори с него и му обясних какви са перспективите му за новия сезон. Неговите твърдения доста ме учудиха", каза треньорът на Фортуна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА